SATRANÇ TURNUVASI TED ELAZIĞ KOLEJİ EV SAHİPLİĞİNDE BAŞLADI.


Bu haber 2017-04-24 13:04:31 eklenmiş ve 1054 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Elazığ il genelinde 127 sporcunun katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası, TED Elazığ Koleji’nde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, TED Elazığ Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Şekerdağ , TED Elazığ Koleji Müdür Vekili Pınar Çeçen’in ilk hamleyi yapmalarıyla başladı.

 

Böyle anlamlı bir turnuvanın TED Elazığ Koleji’nde yapılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar: “İlimizde bir çok branşta bir çok faaliyetler gösteriyoruz. Bu faaliyetleri her ne kadar kendi tesislerimizde yaptığımız gibi, tesisleri müsait olan yerlerde de bu gibi güzel faaliyetleri yapmayı her zaman önemsemişimdir. Kapılarını bizlere açtıkları için TED Elazığ Koleji Yöneticilerine teşekkür ediyorum. Güzel bir faaliyete ev sahipliği yapıyorlar. Turnuva kapsamında 8 ve 10 yaşından başlayıp, 14 yaşına kadar olan çocuklarımız ayrı ayrı kategoride bugün burada uygun bir şekilde satranç da yarışmış olacaklar. Ben özellikle bu organizasyona katılan ailelerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir oyunda bir arada olmaları başlı başına güzel. Satranç her insanın bilmesi gereken bir oyun tarzı. Geleceğine yatırım yapmak açısından da çok önemsediğimiz bir oyun şeklimiz. TED Elazığ Kolejimize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Onlarla beraber olmaktan çok mutluyum, iki gün sürecek olan turnuvada çocuklarımız hem eğlenmiş olacaklar hem de yarışmış olacaklar. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum. “ dedi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu Önderimiz’in çocuklarımıza armağan ettiği bir bayram olduğunu ifade eden TED Elazığ Koleji Müdür Vekili Pınar Çeçen: “ Öncelikle çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Bu önemli turnuvaya TED Elazığ Koleji olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Satranç çeşitli disiplinleri bir arada bulunduran bir spor. Öğrencilerimiz çok ilgili, çocuklarımızı okulumuza getirdikleri için velilerimize ve teşriflerinden dolayı Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ‘a teşekkür ediyoruz.” dedi.

2 gün sürecek olan turnuva, ödül töreniyle sona erecektir.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye