Vali Murat Zorluoğlu Korucubaşlarıyla İftarda Buluştu


Bu haber 2017-06-14 12:28:03 eklenmiş ve 804 kez görüntülenmiştir.

Elazığ il merkezi ve ilçelerde görev yapan korucubaşlarıyla, Vali Murat Zorluoğlu ile iftarda bir araya geldi.

DoubleTree by Hilton Hotelde Elazığ Valiliği tarafından düzenlenen iftar programına Vali Murat Zorluoğlu, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Vali Yardımcısı Mustafa Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve ilimizde görev yapan korucubaşları katıldı.

Vali Murat Zorluoğlu iftar programına gelişinde Elazığ ve ilçelerden gelen korucubaşlarıyla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Elazığ’da üçüncü ramazan ayını geçirdiğini belirten Vali Murat Zorluoğlu; “Geçen yıl ve ondan önceki yıl da olduğu gibi bu yılda da ramazan ayı bir başka geçiyor. Anadolu’nun birçok yerinde ramazan, ramazan gibi geçiyor. Elazığ da bu yerlerden birisi.

Bugün ramazan ayının yarısını geçtik. Şuana kadar Elazığ’da ramazan, gayet huzur içerisinde ve arzu ettiğimiz şekilde geçiyor. Vatandaşlarımız ramazanı doya doya yaşıyorlar. Bu manada bizde Valilik olarak yoğun bir program içerisindeyiz. Çeşitli toplumsal kesimlerimizle, vatandaşlarımızla, askerlerimizle, polislerimizle ve köy korucularımızla zaman zaman iftarlarda bir araya geliyoruz. Ramazanın manasına uygun sahurlar ve iftarlar oluyor. Bu manada ayrı bir keyif aldığımı da ifade etmek isterim. Geriye kalan günlerinde huzur içinde geçeceğini” söyledi.

Elazığspor ile ilgili sorulan bir soru üzerine açıklamada bulunan Vali Murat Zorluoğlu; “Sosyal medyada bu konu biraz yanlış yönlendirildi. Elazığspor kulübü, bütün kulüplerin yaşadığı bir takım sıkıntıları yaşıyor. Futbol kulüpleri Türkiye’de sorunsuz, sıkıntısız hiçbir zaman olmuyorlar. Elazığspor bu manada bazı sıkıntılar yaşıyor, geçmişte de yaşadı bugün de yaşıyor.

Elazığspor yöneticileri, ilin yöneticileri olarak bizleri, Belediye Başkanımızı ve Milletvekillerimizi bir iftar sonrasına davet ettiler. Biz de uygun bir yerde bir araya geldik. Elazığspor’un meselelerini konuştuk. Bize bu toplantıda kulüp yönetimi son bir yıllık gelir ve giderlerle ilgili ayrıntılı malumat verdi. Burada yaşadıkları sıkıntıları ve şu anda içinde bulundukları sorunları bize ilettiler. Elazığspor’u nasıl rahatlatabilir ve nasıl yeni gelir kaynakları yaratabiliriz diye istişare ettik. Burada herkes kendi düşüncelerini, kendi görüşlerini iletti ve orada ne adı geçen Sayın Milletvekilimiz Metin Bulut ne diğer milletvekillerimiz ne de hazurundan bir başkası Elazığspor’un kapatılması gibi bir konuyu gündeme getirmedi. İlin Valisi olarak ben şahidim.

Böyle sosyal medyada duyuyoruz Elazığspor kapanır, 3 gün anılır, 4 gün sonra şöyle olur, böyle olur gibi cümleler zinhar kullanılmamıştır. Bunu ben buradan kamuoyu ile paylaşmak isterim. Sosyal medya çok kontrol edilebilir bir alan değil. Ramazanın ruhuna yakışmayan bazı üzücü yanlış yönlendirmeler olmuştur. Ama ben tekrar teyiden söyleyeyim, biz o toplantıda Elazığspor’un geleceğini ve Elazığspor’a herkesin nasıl daha fazla katkı yapabileceğini konuştuk. Elazığspor’un mevcut gelir yapısını ve bundan sonra nasıl daha fazla gelir elde edilebilir ve herkes elinden daha fazla ne yapabilir, bunları konuştuk. Şüphesiz serbest bir ortamda fikir jimnastiği gibiydi aynı zamanda. Bizler de fikirlerimizi orada arkadaşlarımızla

paylaştık ve bunun faydalı olduğu kanaatindeyim. Bunun daha sonra sosyal medyaya yansıma şekli, gerçekleşen şekli ile çok uyuşmuyor.

Vali Zorluoğlu: Elazığspor, Elazığ’ın bir değeridir.

Ben tüm Elazığspor sevdalılarına, taraftarlarına buradan şunu söylemek isterim. Elazığspor, Elazığ’ın bir değeridir. Her zaman hepimizin ortak paydasıdır. Elazığspor ne Valilin kulübüdür, ne Milletvekilinin ne de Belediye Başkanının kulübüdür. Elazığspor hepimizindir. Dolayısıyla biz şehir olarak bu takıma sahip çıkmalıyız. Herkes kendi üzerine düşeni yaparsa ben inanıyorum ki Elazığspor ilerleyen yıllarda çok daha iyi yerlere geleceğini” belirtti.

Vali Murat Zorluoğlu: Harput’a Diyanet Külliyesini yapacağız.

Diyanet Eğitim Merkezi ile ilgili de bir değerlendirme yapan Vali Zorluoğlu; “Geçtiğimiz hafta Diyanet İşleri Başkanlığı’mızdan bir heyet ilimize gelerek, bizim hazırladığımız proje üzerinde son görüşmeleri yaptık. Ufak tefek bazı değişiklikler önerdiler. Şimdi onu çalışıyoruz. Ramazan bayramından sonra Ankara’ da Diyanet İşleri Başkanımız ile bir araya gelerek projeyi nihayetlendireceğiz. Diyanet işleri Başkanlığımızın bu seneki programına aldırarak mevcut diyanet merkezini yıkıp yerine daha güzel, daha yöresel mimari taşıyan bir yeni proje ile Harput’ta yepyeni bir diyanet külliyesi gerçekleştireceğiz. Bu benim geldiğimden bu yana hayalim olan bir işti. Geldiğimiz nokta da Sayın Milletvekillerimizin çok ciddi katkıları oldu. Diyanetten sorumlu Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş beyle Ankara’da görüştük. Sayın Başbakan Yardımcımız bu projeyi sahiplendi ve bu sene içerisinde ihalesi yapılacak ve inşallah Harput’umuza yeni bir büyüleyici mekân kazandıracağız” dedi.

Vali Zorluoğlu: İstasyon Caddesine Kültür Han inşa edeceğiz.

İstasyon caddesindeki koro binası ile alakalı olarak da açıklamada bulunan Vali Zorluoğlu; “ Biliyorsunuz koro binasını yıktık. Yine geçtiğimiz hafta Kültür ve Turizm Bakanlığından ilgili Genel Müdür Yardımcımız ve müdürler Elazığ’a geldiler. Beraber koro binasının bulunduğu alana nasıl bir proje yapabiliriz hususunda görüş alışverişinde bulunduk ve burayla alakalı olarak çok güzel bir proje hazırlanıyor. Proje ödeneği Özel İdareye geldi. İnşallah orada ki anaokulu da yıkıp daha geniş bir alanda otoparkı, kütüphanesi, koro salonu ve tiyatro salonuyla birlikte çok güzel bir kültür han inşa etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda da önemli ilerlemeler kaydettik ve inşallah en kısa zamanda projesini tamamlayıp bu sene içerisinde ilk kazmayı vuracağız.

Vali Zorluoğlu: Elazığ stadyumunun bu sene proje ve yapım ihalesi yapılacak.

Stadyumla alakalı olarak referandum öncesi Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen resmi yazıya istinaden açıklamada bulunan Vali Zorluoğlu; “Gelen yazıda Elazığ stadyumunun 2017 yılı yatırım programında olduğu ve yapılacağı yazılıyor. Şuanda bakanlıkla yaptığımız görüşmelerde, teknik düzeyde çalışmaların devam ettiği ve bu yıl içerisinde mutlaka bununla ilgili ihale işlerinin yapılacağı ve işin başlayacağını söyleyebilirim.

 

 

Şundan emin olabilirsiniz ki Sayın Milletvekillerimiz stadyum işi ile ilgili olarak hakikaten çok uğraşıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla milletvekillerimiz de ben de iletişim halindeyiz. Allah’ın izniyle elbirliğiyle bu sene içerisinde Elazığ stadyumu yapılacak ve bununla alakalı olarak artık kamuoyunun şüpheye düşmemesi gerektiğini belirtti.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye