BAŞKANLAR'DAN ASGD'YE TAM DESTEK


Bu haber 2017-08-21 13:27:38 eklenmiş ve 489 kez görüntülenmiştir.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkez Yönetimi, Osmangazi, Yıldırım ve Mudanya Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. Başkanlar, çeyrek asırı geride bırakan ASGD'ye tam destek sözü verdi. Genel Merkezi Bursa'da olup da, Türkiye genelinde teşkilatı bulunan tek basın meslek kuruluşu ASGD Yönetimi, üç büyük ilçe belediye başkanına nezaket ziyaretinde bulundu. 16 Temmuz'da gerçekleştirdiği 11. Olağan Büyük Kongresi'nden; güven tazeleyen İbrahim Erdoğan'ın genel başkanlığında yenilenerek çıkan ASGD Genel Merkez Yönetimi, üç başkandan da tam destek sözü aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin, Bursa'yı ülke genelinde gururla temsil etmesinin kentimiz için büyük şans olduğunu belirtirken, "ASGD, ülke genelinde bir Bursa markası olmuştur. Kurulduğu günden bu yana ülkemizin dört bir yanındaki basın çalışanlarını kucaklayıp bağrına basmış olması, güven vermesi ve Türk sporuna hizmet etmeye devam ediyor olması gerçekten çok anlamlıdır. Osmangazi Belediyesi olarak bizler de, her konuda ASGD'ye destek olmayı bir görev sayıyoruz. Bu vesileyle yeni hizmet döneminde başarılar temenni ediyorum" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin, Bursa merkezli ulusal bir meslek kuruluşu sıfatı taşıyor olmasının önemine vurgu yaptı. Bursa'yı ülke genelinde başarıyla temsil eden meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin anlamlı bir misyon üstlendiğine değinen Başkan Edebali, "Tam 25 yılı geride bırakan ASGD'nin bir meslek örgütünün de ötesinde sosyal sorumluluk projelerine imza atmakta olması, gerçekten örnek teşkil ediyor. Hele hele bu etkinliklerin, ülkemizin her zamankinden daha fazla gereksinim duyduğu birlik beraberlik ve dayanışma ruhuna katkı sağlıyor olması çok daha büyük anlam ifade ediyor. Bizlerin görevi, tabii ki, kamusal anlamda önemli bir işlev üstlenen bu türden kuruluşlarımızı koruyup kollamaktır.

Yıldırım Belediyesi olarak bütün gücümüzle ASGD'nin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Erdoğan Başkanlığındaki ASGD Yönetimi'ni kabul eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Bursa'nın bağrından çıkan bir meslek örgütünün, çeyrek asırdır, ülke genelinde, kent adına başarılı bir misyon ortaya koymasının altını çizdi. Demokrasilerde meslek kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin olmazsa olmaz baskı gruplarını oluşturduğunu vurgulayan Başkan Hayri Türkyılmaz, "Cumhuriyetlerin sağlam temeller üzerinde oturması, öncelikle güçlü meslek örgütlerine, özgür sivil toplum kuruluşlarının varlığına bağlıdır. Çeyrek yüzyılı geride bırakan bir dernek de gücünü çoktan ispatlamış demektir. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin Bursa merkezli olup da, tüm Türkiye'den basın emekçilerine kucak açması ve onlara öncülük etmesi takdire şayandır.

Spor gibi toplumu birleştiren, kaynaştıran bir alanda hizmet üretmesi ayrıca anlam ifade ediyor. Mudanya Belediyesi olarak ASGD ile çok daha geniş kapsamlı projeler gerçekleştirmek için her türlü destek ve katkıya hazırız" dedi.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan da ziyaretlerde, meslek örgütlerinin, sadece iştigal ettikleri konular arasına sıkışıp kalmamaları gerektiğini, toplumsal sorunlarla ilgili olarak da ellerini taşın altına koymaları gerektiğini savundu. Erdoğan, "ASGD asıl, toplumsal yaralara merhem olacak sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkmayı hedeflemiş ve bunu da başarmış bir basın meslek kuruluşudur. Ülkemizin birlik beraberliğine katkı sağlayan kentler arası gazeteci değişim programlarımız, sporda şiddete hayır panellerimiz ve geleneksel Anadolu buluşmalarımızın bu açıdan verimli sonuçlar ortaya çıkardığını görmekten son derece memnunuz. ASGD'nin toplumsal odaklı hizmet anlayışının hayata geçişinde, yerel yönetimlerimizin desteğini de yanımızda görmemiz, bizlere güç veriyor.

Başkanlarımızdan katkılarının devam edeceği sözünü almamız, bu açıdan bizleri çok daha fazla memnun ediyor; tabii ki aynı zamanda da gelecekteki aktivitelerimiz için çok daha fazla motive ediyor.

Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. Her üç ilçe belediye başkanının makamında gerçekleşen ziyaretlerde; Genel Başkan İbrahim Erdoğan'ın yanı sıra, ASGD'nin Bursa'daki Yönetim Kurulu Üyelerinden Genel Başkanvekili Yüksel Baysal, Başkan Yardımcısı Ömer Aydoğdu, Genel Sekreter Muhterem Çakır, Genel Sayman Mesut Yıldız, Medya ile ilişkiler Sorumlusu Onur Genç, Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Çetin ve Niyazi Aşır ile Gazeteci Ali Sünlüklü hazır bulundular.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye