SÖNMEZ:Ekonomik anlamda tam bir seferberlik olmasını temenni ederiz.


Bu haber 2018-01-02 16:40:41 eklenmiş ve 2133 kez görüntülenmiştir.

TÜMSİAD ŞUBE BAŞKANI MAHİR SÖNMEZ DEN

YERLİ ve MİLLİ ÜRETİCİLER HAKKIN DA BASIN AÇIKLAMASI;

2017 yılını geride bırakıp 2018 yılına merhaba dediğimiz bu günde; ilimize, Ülkemize ve Tüm insanlığa barış, huzur ve Esenlik getirmesini temenni ederiz. 2018 Yılının Özelikle ilimiz açısından Ekonomik anlamda tam bir seferberlik olmasını temenni ederiz. Bu anlamda TÜMSİAD olarak bulunduğumuz yerin " Elazığ' a Efendilik eden yer değil Hizmetkar " olan yer olarak görmekteyiz. Elazığ Ekonomisine ve sanayisine katkıda bulunmak için sürekli çalışmanın gerektiğinin bilincindeyiz. TÜMSİAD olarak şehrin canlanmasının ve işsizliğinin bitmesi için özelikle Yerli ve Yabancı yatırımcıların desteklenmesini gerektiğini ve onlara akıl veren değil onlara destek olan bir yapı içersindeyiz olmalıyız. Dışarıdan ilimize yatırımcıları davet ettiğimiz gibi kendi içimizdeki değerlerin ve yatırım yapmak isteyenlerin de kıymetini bilmeliyiz. Özelikle yerli yatırımcının yatırım yapması için onlara her anlamda destek vermeli ve sıkıntı yaşandığı tüm noktalarda İster Kamu kurumlarında olsun isterse siyasi anlamdaki tüm aşamalarda TÜMSİAD olarak katkı sunmaya gayret etmekteyiz.

2017 Yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın TAMAMEN YERLİ VE MİLLİ İmkanlarla yapılmasını isteği Yerli Otomobilde İlimizden de bir yatırımcının bende varım dediğini ve bu anlamda tüm donanıma sahip olduğunu gördük. Sezgin Motorun sahibi Muzaffer Sezgin beyin 40 yıllık deneyiminin ve bir çok alanda yerli imkanları kullanarak imalat yaptığını ve ürettiği motorları Dünyanın bir çok ülkesine kullanıldığını bilmekteyiz. TÜMSİAD olarak Elazığ' ın ekonomik kalkınmasında, özelikle Motor imalat sanayisinin ihtiyacı olan yan dallardaki sanayinin gelişmesine katkısı olacak bu ve benzeri firmaların Her zaman yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Sezgin Motor, TÜMSİAD ın bu samimi duruşunu ve yanında olduğunu bildiği için bu gün itibari ile kendilerinin Resmi Üye kayıtlarını yapmış bulunmaktayız. Muzaffer Sezgin beyin özelikle Yerli ve Milli üretim yapan Firmaların sayılarının arttırılmasına katkısı olacağını canı gönülden inanıyoruz. TÜMSİAD olarak İlimizde yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların yada yatırımını yapmış olan tüm işadamlarımızın dün yanında nasıl olduysak bundan sonrada olmaya gayret edecez. yatırım yapmayı isteyen ve yatırım yapan İşadamlarımıza yardımcı olurken sürekli desteğini yanımızda hissettiğimiz ve 2017 fırtına estiren Başta sayın İl Valimiz Çetin Oktay Kaldırım beye ve İl milletvekillerimize teşekkür ederim. 2018 yılında STK olarak Bizler ve Kamunun başın da bulunan Valimiz ve Ak Partinin Kıymetli Yöneticileri ile birlikte çok daha güzel şeyler yapılacağına inancım tamdır.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye