BİLAL ÇOBAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

BİLAL ÇOBAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI
Bu haber 2015-04-12 18:47:16 eklenmiş ve 1584 kez görüntülenmiştir.

HAZAR STRATEJİK MERKEZİ BAŞKANI DOÇ DR. BİLAL ÇOBAN YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE HİÇBİR ZAMAN TARAF OLMADIĞINI VE PARTİSİNİN YANıNDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

ÇOBAN; YAPTIĞI AÇIKLAMADA:

"Sevgili Hemşehrim,

Bu dünyada dertsiz insan yarım insan, dertli insan yarım peygamberdir.

"Derdimiz Elazığ" diyerek çıktığımız bu uzun zorlu sevda yolunda, Allaha şükürler olsun ki dün olduğu gibi bugün de, alnımız ak, başımız dimdiktir.

Sevgili hemşerilerimiz beni yakından tanımıştır.

Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan adayı yapılana kadar şehirimizin her karışını, her köşesini, her rengini, içimizdeki Elazığ Sevdası ile yoğurarak bir gelecek inşaa etmeye çalıştığımıza herkes şahit olmuştur.

Ömrüm boyunca şeref ve onur ile taşıyacağım Belediye Başkan adaylığı dönemimde, gece demeden, gündüz demeden, varımla yoğumla çalışarak Partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığım herkesçe görülmüştür.

Bugüne kadar doğru bildiğimi söyledim, yanlış gördüğümü düzelttim, eksik gördüğümü tamamladım.

Asla yılmadım ve asla yorulmadım.

Hiç bir güce tabi olmadan, sermayeye, iktidara ve bütün egemen güçlere karşı en üst seviyede mücadele ettim ve bir an bile asla geri adım atmadım.

Belediye Başkanlık Seçimini kaybetmiş olmama rağmen, "Allah var gam yok" diyerek mahalle mahalle, köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezmeye devam ettim ve insanlarımızın gözlerinin tam içine bakarak o tertemiz yüreklerine dokunmaya çalıştım.

Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe seçimleri olduğunda partimin yanında oldum, ama asla taraf olmadım.

Milliyetçi Hareket Partimizin Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri olduğunda partimin yanında oldum, ama asla taraf olmadım.

Milliyetçi Hareket Partimizin İl Başkanlığı seçimleri olduğunda partimin yanında oldum, ama asla taraf olmadım.

Herkesin işini yapmasını isteyerek, kulis yapmadım, kumpas kurmadım, birilerinin üzerinden hesap yaparak bir gelecek oluşturmaya çalışmadım.

Sadece işimi yaptım ve sadece partimizin bir fazla oy alabileceği ortamlar oluşturmaya, bir fazla adım atmaya çalıştım.

Milletvekili Aday adayı oldum ve parti içinde düzenleme yapıp kamplaşma yaratmaya çalışmak yerine, halkımızın partimize olan teveccühünü daha fazla arttırmak için sürekli çaba sarfetmeye devam ettim.

Temayyül Yoklaması esnasdında bir kısa mesaj atarak destek istedim ama bunun dışında, bana oy verilmesi veya birisine oy verilmemesi için hiç bir ülkücü arkadaşımın temayyülüne ipotek koymadım.

Temayyül yoklaması yapıldığı gün, bu tür çabalar yerine Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak çalışmalarımı aksatmadım ve Arıcak İlçemizdeki planlanmış çalışmamıza devam ettim.

Aday belirlenme sürecindeki son hafta Genel Merkeze gidip farklı görüşmeler veya çalışmalar içerisine asla ve asla girmedim.

Sadece çalıştık ve sadece doğru bildiklerimizi haykırarak ve Elazığ'ımıza projeler üreterek bugünlere şerefle geldik.

"Elazığ Halkı Sahpsiz" denildiğinde sahibi biz olduk ve gün geldi Elazığ halkı bizi sahipsiz gördüğünde bize sahip çıkarak, cebimizden değil, yüreğimizden verdiklerimizi farkederek yüreğinin bir kenarına kazıdı bizleri.

Ve bugün gelinen noktada Belediye Başkan Adayı olma onurunu bize yaşatan Partimiz, Milletvekili adayı olma şerefini diğer arkadaşlarımıza bahşetti.

Bu şerefe nail olamamaya buruklaşmamak, verilen emeklere üzülmemek elbette mümkün değil.

İnsanız ve biz de üzüldük.

Ailecek elbette etkilendik.

Ama kaybettiklerimize değil, kazandıklarımıza baktık.

Sevgili Elazığlı hemşerilerimizin yüreklerinde ılık bir rüzgar ve buruk bir sevda bıraktığımızı görerek sevindik.

Sevgili gençlerimizin gözlerinde aydınlık bir gelecek oluşturduğumuzu farkettik ve bununla gurur duyduk.

Sevgili çocuklarımızın gülümsemelerinde ölmeyecek bir sevda ektiğimizi hissederek belli belirsiz bir sevince boğulduk.

Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerinin çaba ve çalışkanlığımızı takdir ettiğini duyduk ve gururlandık.

Alevisiyle Sünnisiyle, Sağcısıyla Solcusuyla, Köylüsüyle Kentlisiyle her çeşit insanımızın gönüllerinde olduğumuzu duyup, mutlu olduk.

Bu güzellikleri bize yaşatan Partimizin, dün olduğu gibi bugün de, yarın da yanında olmak ve hemşerilerimize hizmette yarışan Partililerimiz ile geleceğe yürümek bize verilen onurun bedelini ödemeye elbette yetmeyecekir.

MHP Milletvekili adaylarımız Sayın Yavuz TEMİZER'e, Sayın Abdurrahman KIZGIN'a, Sayın Mesut AKSAN'a ve Sayın Mehmet KARACA'ya verilen yükü ve sorumluluğu paylaşmak, her istediklerinde yanlarında olmak ve başarılar dilemek boynumuzun borcudur.

Adaylar belirlendikten sonra ziyeretine gidip değerlendirme yaparak emirlerini sorduğum Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Liderimizin dediği "çok yakında güzel şeyler olacak" cümlesi ile ruhlanan gelecekte, adaylarımızın, partimizin ve halkımızın yanında olacağımız herkes tarafından net olarak bilinmelidir.

Halkımız bizi tanımıştır.

Bizim laf üretmek yerine iş ürettiğimizi bilmeyen kalmamıştır.

Elazığ'a olan sevdamız, taraflı tarafsız herkes tarafından defalarca test edilmiştir.

Bizim beklentimiz, kulislere, kumpaslara, ayak oyunlarına ve akıl oyunlarına bu şehirin gerçek evlatlarının kurban edilmemesi ve bizlerin bin yıl daha bu topraklarda var olacağımız gerçeğinin asla akıllardan çıkartılmamasıdır.

Durumdan vazife çıkartarak sosyal medya ve bazı ortamlarda bizleri hain eden seviyesiz satılık tetikçiler de çok iyi bilmelidirler ki; bizim davaya sadakatimiz sizin gibi kişisel dava ve ikbal peşinde koşan ve herkesin bildiği satılık tavırlarınızın çok çok  üstündedir. Bizi konuşmak ve tartışıp işinize geldiği şekilde yorumlar yapıp yıpratmaya çalışmak hakkınız da haddiniz de değildir. Bizim davamıza olan inancımız ve bağlılığımızı anlamaya sizin hayalleriniz bile yetersiz kalacaktır.

7 Haziran 2015 seçimlerine kadar yolumuz uzun ve işimiz yoğun olacaktır.

Bugün, sanal kahramanlıklar yerine, gerçek çabalar gösterme zamanıdır.

Gün, birlik olma ve bir olma zamanıdır.

Bundan sonra amacımız, Elazığ'ı ve Elazığ'lıyı anlama, dinleme ve Aydınlık bir Türkiye'ye taşımak olmalıdır.

Hak'tan, Halk'tan ve Genel Merkezimizden aldığımız güçle, geleceğe atılacak her adımda var olacağımızı ve verilecek her çabanın destekçisi olacağımızı kamuoyu bilmeli ve asla unutmamalıdır.

 

Bütün hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunarım." dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye