SELÇUK ÖZTÜRK, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

SELÇUK ÖZTÜRK, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Bu haber 2015-04-21 22:43:30 eklenmiş ve 1157 kez görüntülenmiştir.

Kulüp tesislerimizde saat 15:30’da gerçekleştirilen basın toplantısına Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk, 2. Başkan Mustafa Demirtaş, Altyapı Sorumlusu Şemsettin Apaydın, Sosyal Faaliyet ve Taraftar Sorumlusu Tahir Tunç, Tesisler ve Stadyum Sorumlusu Halil Akpınar ve Murat Gülbasan, Proje ve Sponsorluk Sorumlusu Mümtaz Seyran, Dış İlişkiler Sorumlusu Selahattin Öztürk ve basın mensupları katıldılar.

SELÇUK ÖZTÜRK:“MEHMET KAPLAN İSTİFA ETMEK İSTEDİ”

 İlk olarak Sportif Direktörümüz Mehmet Kaplan’ın istifasını değerlendiren Bakan Selçuk Öztürk, Ümit Özat’ın istifasını ardından Mehmet Kaplan’ında istifa etmek istediğini belirterek,Bugünkü basın toplantımızın amacı gelmiş olduğumuz süreç. Bu süreçle ilgili sizleri bilgilendirmeye çalışacağız. Kamuoyunu aydınlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Teknik Heyetimiz bu süreçte istifa etti biliyorsunuz. Mehmet Kaplan kardeşimiz de bize gelerek istifa etmesinin etik olduğunu beyan etti. Biz de yönetim kurulu olarak kabul ettik. Senin doğrun bizim doğrumuz diyerek helalleşip ayrılacağız. Elazığspor varlığını sürdürdüğü sürece Mehmet Kaplan gibi değerli dostlara ihtiyaç duyacaktır” dedi.

MEHMET KAPLAN:“ASIL OLAN ELAZIĞSPOR’DUR”

Mehmet Kaplan ise Elazığspor’un önünü açmak adına böyle bir karar aldığına vurgu yaparak, “Yaşanan süreci hep birlikte takip ettik. Ben yaklaşık 22 aydır ciğerden gelerek sevdiğim kulübümde görev yapıyorum. Gelinen noktada Elazığspor’un önünü açma adına böyle bir karar aldık. Bugüne kadar bizlere desteğini sunan Elazığspor Yönetim Kurulu’na ve basınımızdaki değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Asıl olan Elazığspor’dur. Elazığspor için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Profesyonellikte bu tip ayrılıklar var” ifadelerini kullandı.

SELÇUK ÖZTÜRK:“ÖNEMLİ OLAN ELAZIĞSPOR’UN KALICI OLMASI”

Mehmet Kaplan’ın ardından konuşmasına devam eden Başkanımız Selçuk Öztürk, “Futbolda duygusallığa yer yok. Çünkü her gün bir tecrübe kazanıyoruz. Bu camiada futbolcu olsun, teknik heyet olsun bir karar alındığı zaman adı biz profesyoneliz oluyor. Ben yapı olarak duygusal bir insanım ve profesyonellik aşamasını henüz daha çözmüş değilim işin açıkçası. Acımasız ve kimin nerde ne zaman ne yapacağını kestiremediğimiz bir sektör. Türkiye’de duygusal ilişkiler olmasına rağmen çok gaddar bir sektör. Önemli olan Elazığspor’un kalıcı olması. Bizler gelip geçici insanlarız, belki 3 gün sonra biz de burada olmayacağız. Kıyamet kopana kadar Elazığspor varlığını sürdürür inşallah” diye konuştu.

Başkan Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü;

“ZOR ŞARTLARDA ORTAK BİR ŞABLON OLUŞTURDUK”

“ İnişler çıkışlar yaşadık ama bir laf vardır “yiğidi vur hakkını yeme. Tabi sezon öncesi Ümit hocadan önce başka bir hocamızla anlaşmıştık. Ertesi gün izin istedi bizden, bizde tamam dedik. Mehmet Kaplan hocamız daha sonra Ümit Özat’ı bize tavsiye etti. Sonrasında Ümit hocamızla anlaşmaya vardık. Biliyorsunuz sizlerde biz son güne kadar oyuncu aldık. Ümit hocayla da bırakma durumuna geldik o zaman. Benimde girişimlerimle hangi oyuncuyla irtibata geçtiysek geldi. Zor şartlarda ortak bir şablon oluşturduk. Ümit Hoca güzel ve ciddi bir antrenman programıyla, hiçbir oyuncuya sakatlık yaşatmadan takımı bu günlere getirdi. Ümit hoca da bende bu takım son hafta play-off da oynayabilir, küme düşme maçına da çıkabilir diyorduk. Tabi ikinci yarıdaki o aksilik olmasaydı her şey farklı olabilirdi. Ümit hoca da pişman oldu biz de üzüldük. Ümit hoca o dönem istifa edebileceğini de söyledi. Futbolcularımıza da 90 dakika sahada kafanızı dağıtmayın dedik ama dağıldı. Sahadaki oyuncular Ümit Özat’tan bire bir etkilenen oyuncular. Bire bir ondan korkan ve seven bir oyuncu kitlesi vardı. Manisa Maçı’ndan sonra istifa kararı verdi. Ümit hoca ama biz kabul etmedik. Bakın Denizlispor örneği var iki kez hoca değiştiler şu an 21 puanları var. Bizimde bu süreçte hoca değiştirmemiz doğru olmayacaktı ve istifayı kabul etmedik. Akıllıca davrandığımızı düşünüyorum. Ümit hoca da bizi kırmadı ve devam etti. Nitekim hedefimizi tutturduk. Ümit hocanın tarzı, tavrı ve psikolojik yapısı belli. Geçmişte TV programlarından da biliyorsunuz psikolojik yapısını. Ama aslan gibi yüreği olan biri. Biz futbolcunun eylemini eleştiriyoruz. Teknik heyetin verdiği tepkiyi eleştiriyoruz. Peki biz de hiç haksızlık yok mu? Bu şehirde hiç haksızlık yok mu?

“BEN ÜSTÜME DÜŞEN HERŞEYİ YAPTIM”

Ben 200 Bin TL bulamadım, takımın huzuru bozuldu. Gittik borç aldık. Bizim bütük isyanımızın sebebi 1 Milyon 200 Bin lira. Çocuklar bu paradan sadece 300 Bin lira ayarla dediler Denizlispor maçına tempolu moralli çıkalım. Primi verdik, bu kez de 300 Bin TL’yi veremedik. Hani bazen diyoruz Süper Lig’e çıkardık. Bu şehirdekilerin düşüncelerine bakıldığı zaman PTT 1. Lig bile bizim boyumuzdan yüksek. Allah Allah ediyorlar 2. Lige, amatöre düşsün. Bazılarının hedefi bu. Bir umursamazlık var, bir bananecilik var. Bir haftada 200-300 bin bulunmaz mı ayıptır ya. Bize kalkıp derseniz ki; arkadaş sen 200-300 bin lira bulamıyorsan, bırak başkanlığı. Kimse kusura bakmasın, benim Elazığspor’a verdiğim kadar, PTT 1. Lig’de bir başkan kulübüne vermişse bu dakika itibariyle istifa ederim. Tekrar ediyorum Süper Lig’de de 3-4 kulüp başkanını ayırın, onlardan da fazla vermemişsem yine istifa ederim. Ben ve yönetim gereğini yapmışız. Elazığspor’a herkes sahip çıkmak zorunda. Ben üstüme düşen her şeyi yaptım. Bakın dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlar. Patlayacaktı ve Cumartesi günü tüm Türkiye’ye rezil olacaktık. Bir takımın maça çıkmamasının dünyada örneği yok. Örneği yaşanmamış bir şey Elazığ’da yaşanıyor, kimsenin umurunda değil.

“YENİ VALİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kabahati kendimizde de aramalıyız. Biz 300 Bin TL’yi bulup verseydik, Ümit Özat o açıklamayı yapabilir miydi? Ben yeni valimize sonsuz teşekkür ediyorum. Hayırlı olsuna gittiğimiz günden beri sürekli ilgileniyor, sürekli irtibat halinde Allah razı olsun. Hem Elazığ’la, hem de biz Elazığspor olarak çok memnunuz. Bu valimizden önce gelseydi, Elazığspor’un şimdi hiçbir problemi kalmazdı. Giden valiye de hakkımızı helal etmiyoruz. Spor Toto’dan gelen bir paramızı 40 gün imzalamadı. Bakanlıkla görüştük PTT 1. Lig kulüpleri olarak, bizlere 700 Bin TL’lik bir kaynak oluşturdu. İlk dilimi olan 350 Bin TL’yi tüm kulüpler aldı, ben 40 gün sonra aldım. Yeni valimiz geldikten sonra aldım. 40 gün 350 Bin TL paramızı almak için kıvrım kıvrım kıvranıyorduk. En son gelen vali imzalasın, ben imzalamıyorum demiş. Ben nasıl hakkımı helal edeyim arkadaş. Yeni valimiz sağolsun çok duyarlı. Böyle kaliteli valiler geldikçe Elazığ şaha kalkar.

“BAYRAM BEKTAŞ ÇOK DÜRÜST BİRİ”

Bayram hocayı sizlerde tanırsınız geçmişten. Benim çok beğendiğim, kibar, saygılı ve dürüst biri. Bülent Uygun hocamızın bizimle çalıştığı süre, çok şanssız bir süreydi. Hatırlayın geldi takımı toparladı. Bülent Uygun’un bizde hocalık yaptığı süre çok arbedeli bir süreydi. Hapisteydi, çıktı tabi ki çok sıkıntılı bir süre. Adamcağızın kafası hiç rahat değildi. Bakın Bülent Uygun giderken benim her zaman vicdanım sızlamıştır, haksızlık yaptık. Ben de kal dedim ama olmadı. Bülent Uygun bu takımı süper lige çıkardığında tesisler kapalıydı iyi hatırlayın. Atatürk Stadyumu kapalıydı, 7. Hafta yetiştirdiler. Hollanda kampını da sayın tam 2.5 ay Evliya Çelebi misali otel otel gezdik. Bence Bülent Uygun hocalık rüştünü ispat etmiş bir insan. Sivas’ta, Eskişehir’de başarıları var. Katar’a gittiği kulüp küme düşme potasındaydı. Ligi 6. Bitirdiler. Bayram Bektaş Türkiye’de çalışmak ve kendini ispatlamak istiyor. O bağlamda da bizimle bir görüşme yaptı ve anlaştık. 6 maçlık bir anlaşma yapacağımızı söyledik. O da kayıtsız şartsız kabul etti. Bize ekonomik bir yükü de yok. Sembolik bir maaş yazacağız. Değişiklik olmazsa Bayram hoca aradı, Beşiktaşlı Recep hocayı bilirsiniz büyük ihtimal onunla görüşeceğim dedi. Bir kaleci antrenörü, bir kondisyoner ve bir analiz hocası getireceğim dedi. Sportif Direktör olarak ise gündemimizde kimse yok.

“İMAMVERDİYEV ELAZIĞ’I TERK EDİP GİTTİ”

 İmamverdiyev’i bildiğiniz üzere kiraladık. Onun tüm parasını ödemiştik ama Elazığ’ı terk edip gitti. Biz onu FIFA’ya bildirdik. Cangele’nin ise sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Bu saatten sonra takıma katkı sağlamayacağını düşünüyorum. Diğer oyuncuların kafalarını karıştırmak istemiyorum.

“YENİ KAPTAN SERDAR ÖZBAYRAKTAR”

Bayram Bektaş hocamızla görüşerek Takım kaptanı olarak i Serdar Özbayraktar isminde karar kıldık.

“HEDEFİMİZ 3 PUAN”

Giresunspor Maçı’ndan 3 puan daha alıp ya da 1 puanla dönüp iyice rahatlamak istiyoruz. Psikolojik olarak bu riski atlatmış olsak da matematiksel olarak bu ihtimal hala devam ediyor. Çocuklar artık daha rahat oynar diye düşünüyorum. O maçtan da iyi bir sonuçla döndük sonra, elimizde tam anlamıyla göremediğimiz çocuklarımıza şans vereceğiz. 2. Başkanımız Mustafa Demirtaş’la birlikte ortak düşüncemiz bu. Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş’a da bunu sunacağız. Bu saatten sonra ligi kaçıncı sırada bitirdiğimizin bir önemi olmayacak. Altyapıdan oyuncuları üst yapıya alacağız.

ETİKETLER : spor elazığspor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Spor haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye