“Dünü Bugünü ve Geleceği İle Nokta Market”

“Dünü Bugünü ve Geleceği İle Nokta Market”
Bu haber 2015-04-21 23:28:20 eklenmiş ve 640 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Nokta Market tarafından, “Dünü Bugünü ve Geleceği İle Nokta Market” konulu toplantı yapıldı.

Nokta Marketin kuruluşundan bu yana vermiş olduğu hizmetleri, Elazığ’a kazandırdıkları ve Nokta Marketin Elazığ’a kazandıracaklarını söyleyen Suat ÖZTÜRK:

     “Nokta Market 6 Haziran 2003 yılında 30 iş adamının bir araya gelerek istihdamı arttırmak ve işsizliği azaltmak için açtığı bir şirkettir.

     İlk olarak Malatya yolu Hazardağlı kavşağında açılan Nokta Market bugün toplam19.632 metrekare alanı, 23 şubesiyle Elazığ’a hizmet vermektedir. Nokta Marketler Zinciri şu anda genel müdürlük kadrosuyla beraber 198 kişiye istihdam sağlamaktadır. Çok ortaklı çıktığımız bu yolda ortaklarımız ile istişare ederek 2014 yılının Şubat ayında hisselerin yüzde yüzünü devraldım.” dedi.

   Yapılan kampanyalarla Elazığ’da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Suat ÖZTÜRK Elazığ’a daha fazla yatırım yapmak, Elazığ’ın gelişmesini ve büyümesini sağlamak için çalışacaklarını söyledi. Müşterilere hediyeler verdiklerini söyleyen Öztürk.

“32 adet Otomobil, 200 adet Beyaz Eşya, 1000 adet civarında küçük ev aletleri, yaklaşık 25.000 adet Alışveriş sonrası, küçük hediyeler verdik. İkincisi yüzde 50 kampanyasını ilk defa Nokta Market yapmıştır. Elazığ’da ilk defa bir alana bir bedava kampanyası da Nokta Markete ait olup bölgede de takip edilmiştir. Müşteri memnuniyetinden ödün vermeden gıda, temizlik, kişisel bakım ve nonfood kategorilerinde 20.000 kalem ürünün satışını, müşteri merkezli alışveriş mekanlarında, hijyen ve sağlık kurallarına uygun hizmet anlayışıyla en uygun fiyatlarla sunmaktayız.

     Yerel üreticilere destek vererek, köylülerden sezonluk meyve, sebze alımı, yöresel olan orcik, pestil, pekmez ve kuruyemiş alımları, süt ve süt ürünleri alımı, unlu mamulleri alımı gerçekleştirdik.

Müşteri ilişkileri ve Satış Danışmanlığı Eğitimi, İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi, Hijyen Eğitimleri ile çalışanlarımızı eğittik ve bilinçlendirdik. 2003 yılından beri 260 Milyon TL ciro yaparak Elazığ ekonomisine katkıda bulunduk. Bundan sonra da Elazığ’ımızın plakası olan 23 ile her ayın 23’ünde inanılmaz indirimler yapacağız.

     Amacımız en iyi olmak, Türkiye’nin yerel marketleri içinde örnek bir kuruluş olmak ve Elazığ’ımıza katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

      Nokta AVM’yi tek başına satın aldıktan sonra büyük bir atılım başlatan iş adamı ve EOSB Başkanı Suat Öztürk sektördeki yatırımcılara birlik çağrısı yaptı. Öztürk hem sektördeki yerel firmaların hem yerel üreticilerin hem de tedarikçilerin kazançlı çıkması ve Elazığ’a fayda vermesi için birlikteliğin şart olduğu vurgusunu yaptı.

 

Elazığ’daki kıskançlıktan, dedikodulardan dert yanan Suat Öztürk marketçilik sektöründeki yerel aktörlerin daha çok kazanmasının önündeki en büyük engelin de bu olduğunu söyledi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye