TRAFİK HAFTASI KUTLAMA MESAJI

TRAFİK HAFTASI KUTLAMA MESAJI
Bu haber 2015-05-04 12:31:08 eklenmiş ve 737 kez görüntülenmiştir.

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, Trafik Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Elazığ’da trafik kazalarının en aza indirilmesi ve bilinçli sürücülerin yetişmesi için yıl boyunca açıklamalar yaptıklarını, resmi kurumlarda emniyet kemerinin önemi, alkollü araç kullanma sonucunda ortaya çıkacak olumsuzluklar ve hız kurallarına uyulmaması halinde oluşabilecek olumsuzlukların anlatıldığı seminerler düzenlediklerini kaydetti.

 

 

 

Saraç açıklamasını şöyle sürdürdü: “Toplumda gerekli olan trafik bilincini oluşturmak suretiyle, trafik kazalarına, trafik konusunda yaşanan olumsuzluklara ve çözüm yollarına odaklanarak toplumun dikkatini çekmek, bu kazalar ile meydana gelen can ve mal kayıplarının önüne geçmek maksadıyla tüm Dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü “ Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, bu günü takip eden hafta da “Karayolu Trafik Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yıl boyunca düzenlediğimiz seminerler ve yaptığımız açıklamalar ile Elazığ’da trafik kazalarını önlemeyi ve bilinçli sürücü yetiştirmeyi amaçladık. Özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yoğunluğun azaltılması için uyarılarda bulunduk. Bu konuda resmi kurumlara basın aracılığıyla gerekli uyarıları yaptık. Bu konuya hassasiyet gösterilmesini arz ettik. Yaptığımız bu açıklamalarda amacımız Elazığ halkının daha güvenli ve rahat seyir etmelerini sağlamaktır. Bu konuda ilgili kurumların yetkilileriyle zaman zaman istişare yaparak Elazığ’ın trafik yükünü azaltmak için mücadele verdik. Dernek olarak yaptığımız açıklamalarda herhangi bir resmi kurumumuzu hedef göstermek gibi bir gayemiz yoktur. Amacımız Elazığ’ın trafik yükünü azaltarak sürücülerin rahat seyir etmelerini sağlamaktır. Biz dernek olarak trafik kurallarına uyulmasını, insanların ölmemesini ve canların yanmamasını istiyoruz. Tek hedefimiz ve gayemiz budur. Ülkemizde  ne yazık ki, kaza sonucu ölüm ve yaralanmaların en çok meydana geldiği alan trafiktir. Bu alanda alınan birçok tedbir ve uygulanan cezalara rağmen trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle meydana gelen kazalarda birçok maddi ve manevi kayıplar yaşanmaktadır. Kazaların önüne geçebilmenin veya en aza inmesinin en önemli yolu toplumumuzda trafik bilincinin oluşmasıyla mümkün olacaktır. Bununla birlikte trafik haftası boyunca olduğu gibi yıl boyu düzenlenecek eğitim ve bilinçlendirmeye yönelik etkinliklerle bireysel ve toplumsal duyarlılık ile trafik bilincinin oluşturulmasına önemli katkı sağlanacaktır. Bu bağlamda; Trafik bilincinin tam anlamıyla oluştuğu, kazalarının  en asgari düzeye indiği  bir gelecek dileğiyle trafik haftanızı kutlar, kazasız günler dilerim.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye