Kültür Park Açıldı !


Bu haber 2015-05-26 20:28:51 eklenmiş ve 703 kez görüntülenmiştir.

Kültür Park ve Oto galericiler sitesinin açılışına Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, eski sağlık Bakanı Recep Akdağ , Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Milletvekili adayları Şuay Alpay, Metin Bulut, Serpil Bulut, Ömer Serdar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İdris Alan, AK Parti Teşkilatları, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit  Yanılmaz, “Kültür park 180 bin m2’lik dev bir alan. Bu 180 bin m2’nin yüzde 62 si yeşil alan yüzde 25’i gezinti alanı, yüzde 10’u gölet. Yine burada çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, kondisyon alanları, bisiklet yolları, toplantı salonları ve en önemlisi camimiz var. Bir hedefimiz var, her yaptığımı böyle büyük parkların yanına da camisini de getirip koyacağız. Yine bugün açtığımız bu tesislerdeki hiçbir yeri üçüncü kişilere kiraya vermeyeceğiz. Elazığ belediyesi olarak işletmesini biz yapacağız. En kalitelisini en ucuza vereceğiz. Yine bugün açtığımız oto galericiler sitesi 50 bin m2’lik bir alan üzerine yerleştirilmiş, yaklaşık 104 işyerinden kafeterya ve idari binadan oluşan dev bir alan. Orada aynı anda 1248 otoyu oto galericilerimiz satma imkanına sahipler. Dolayısıyla şehrin merkezindeki bütün oto galericiler çıkacak Elazığ nefes alacak, Elazığ’ın trafiği rahatlayacak.” dedi.

AK Parti Elazığ milletvekili Şuay Alpay açılışta yaptığı konuşmada, “Bu hizmetten şehrin en fazla muhtaç olduğu moral ve motivasyonu en üst noktaya taşıyan Mücahit Yanılmaz başkanıma şükranlarımı arz ediyorum. Göreceksiniz bu şehir Ak Parti ile birlikte, 4 aday kardeşimle birlikte ufka doğru yürümeye devam edecek. Onlar konuşacak AK Parti yapacak inşallah. Hizmet ve icraatlar devam edecek inşallah” dedi.


Elazığ valisi Murat Zorluğolu ise törende yaptığı konuşmada, “Bugün Elazığımızı marka şehir yapmak ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturma hedefimiz kapsamında kültür park projesini hayata geçirmenin ve halkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.

Hayırlı ve uğurlu olsun.

Belediyemizin rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına çıkarak sosyal hayatı canlandıracak önemli projeler uygulaması, yeni yaşam alanları, sosyal ve kültürel alanlar üretmesi bölge merkezi olan, cazibe merkezi olan, üniversite şehri olan Elazığımıza ve binlerce yıllık Harput şehir kültürünün mirasçısı olan Elazığlı kardeşlerimize çok yakışıyor. Bölgemizin en büyük yaşam ve sosyal faaliyet alanlarından biri olan bu proje Elazığmızın modern yüzünü gösteren çok önemli bir eser oldu.” Şeklinde konuştu.


Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise yaptığı konuşmada, “Bilin ki Elazığ’daki bu güzellikler bir çok belediyede örnek olacak. Türkiye Ak Parti iktidarları dönemlerinde Ak Parti Belediyeleri ile bu şekilde mükemmel eserlere imza atmaya devam edecek. Şükürler olsun ki artık bu milleti, bu milletin evladı yönetiyor. Allah’ın izniyle bundan sonra da böyle olacak. 7 Haziranda seçime gideceğiz. Seçime giderken 2002’deki seçimi lütfen hatırlayın. Yavrularımız başörtülerinden dolayı üniversite kapılarında inim inim inletilirken, bu ülkenin seçilmiş bir milletvekili hanımefendi başörtüsünden dolayı meclis genel kurulundan çıkarılırken bizler bu ülkenin gözü yaşlı insanlarıydık.

Biz bu günleri bekledik.

Bu günler için çalıştık Ama bilin ki bugün Türkiye’de Ak Parti ile ulaştığımız özgürlükler sizin sesinizdir. Siz bu desteği devam ettirdikçe hiç kimseden perva etmeyiz, etmeyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu kısa sürede bu kadar hizmetleri yaptığı için Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Ben bu dönem Diyarbakır’da milletvekili adayı oldum. Mücahit yanılmazı dinlerken içimden ‘Keşke Diyarbakır’da da böyle belediye başkanları olsaydı’ dedim. Bunun değerini bilmek lazım. Bunun kıymetini bilmek lazım. AK Parti belediyeciliğe çok farklıdır. Çok değerli cumhurbaşkanımızın başlattığı bu belediyecilik, onun öncesinde de tabi geçmişte yapılanlar bizleri bugünlere kadar getirdi. Ak Parti milletin rotasını çizdiği bir partidir. Ak Parti millete efendilik yapan bir parti değildir. Millete hizmetkarlık yapan bir partidir. Bunu Elazığ’da görüyoruz. Bu vesile ile eski belediye başkanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu hizmetlerin altında merkezi idare ile yerel yönetimin el ele vermesi var. Bu hizmetlerin altında Ak Parti siyaset anlayışı var. Hizmet anlayışı var. Bu hizmetlerin altında samimiyet var. Çok çalışmak var. Emek harcamak var. Başka partiler gibi slogan siyaseti yapmıyoruz biz. İdeolojik siyaset yapmıyoruz.

Başka partiler gibi laf üstüne laf koymuyoruz. Taş üstüne taş koyuyoruz. Bu yüzden diyoruz ki onlar küsur AK Parti yapar. Bütün bu hizmetleri nasıl başardık, bu kadar hizmeti AK parti nasıl gerçekleştirdi? Bunun sırrı nedir? Son 12 yılda 230 milyar dolarlık bir ekonomiyi 800 milyar dolara çıkardık. Bizden önce 5 yıllığına seçilmiş bir hükümet var. MHP, DSP ANAP Hükümeti. Bunlar 260 milyar dolarlık bir ekonomiyi aldılar, 3,5 yılda adeta hükümetten çaktılar ve ne kadarlık milli gelir bıraktılar biliyor musunuz? 215 milyar dolarla bize teslim ettiler? Son 12 yılda 230 milyar dolarlık bir ekonomiyi 800 milyar dolara çıkardık. Bizden önce 5 yıllığına seçilmiş bir hükümet var.

MHP, DSP ANAP Hükümeti. Bunlar 260 milyar dolarlık bir ekonomiyi aldılar, 3,5 yılda adeta hükümetten çaktılar ve ne kadarlık milli gelir bıraktılar biliyor musunuz? 215 milyar dolarla bize teslim ettiler. Yılsonu itibariyle 230 milyar dolar, ortalaması. Biz onu aldık 800 milyar dolara getirdik. Yollar yaptık, hastaneleri BİRLEŞTİRDİK. İlaç kuyruklarına son verdik. Çileleri bitirdik. Eğitime yatırı yaptık. Üniversitelere yatırım yaptık. Doğuda güney doğuda geçmişte hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptık.

Terminal binaları havalimanları, birçok hizmete imza attık. Bunları nasıl yaptık biliyor musunuz. Eskiden istikrarsız yönetimler vardı. Koalisyon hükümetleri vardı. Her parti bir tarafa çekiştiriyordu. Herkes kendi bakanlığını adeta partisinin kendi mecrası gibi kullanıyordu. AK parti ile bunlar son buldu. AK Parti istikrar, güven getirdi."
Konuşmaların ardından Kültür Park ve Oto Galericiler sitesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından ünlü sanatçı Uğur Işılak konser verdi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye