MHP ADAYLARI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


Bu haber 2015-05-29 10:42:37 eklenmiş ve 710 kez görüntülenmiştir.

Dün Olgunlar ve Rızaiye Mahalle mitinglerine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Yavuz TEMİZER, Abdurrahman KIZGIN, Mesut AKSAN ve Mehmet KARACA bugün de seçim çalışmalarına devam ettiler. Çalışmaları hakkında bir değerlendirmede bulunan Yavuz TEMİZER, Elazığ Valisine teşekkür ederken stad ihalesine de değindi:

Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Eyüpbağları Sulama Birliği işçileri ile ilgili çağrılarımıza duyarsız kalmayan ve işçilerimiz zarar görmeden açlık grevini sonlandıran Sayın Valime teşekkür ediyorum. Devletin valisine yakışır bir tavır göstermiştir. Seçime çok az bir zaman kaldı biliyorsunuz. Çalışmalarımız, ziyaretlerimiz, toplantılarımız şölen havasında geçiyor artık. İstikrarlı yalancılar, başörtüsü istismarcıları, Peygamber Efendimizle alay edilmesine ses çıkarmayanlar paniğe kapılmış durumda. Başörtüsüne özgürlük dilekçesine neden imza atmadın diyorum, gelin hanım diyor ki: imzaya ne gerek var, ben o imzayı kalbime attım. Başörtülülerle dalga geçiyor. Elazığ’la dalga geçiyor. İmzayı kalbine attıysan istismarı da kalbine yapacaksın. İstismarcıdan vekil olmaz. Elazığ’la dalga geçenden Elazığ’a vekil olmaz. Ne diyor yunus: Sizi sigaya çeken bir Molla Kasım gelir. Heç üstüzü başızı yırtmayın. Önce salavat-ı şerifle dalga geçen Genel Başkan Yardımcınız Yasin Aktay’a cevap verin.

Partilerine en küçük bir söz söylenmesine tahammülleri yok ama salavatla alay edilmesini bir güzel sindirdiler. Değerli hemşerilerimi tekrar uyarıyorum, bu vebale ortak olmasınlar.

 

“Köşeye Sıkıştılar”

 

Elazığ’ın sorunlarını AKP aday adaylarının da dile getirdiğini belirten TEMİZER, bunlardan örnekler de verdi:

Bu arkadaşlar iyice köşeye sıkıştı. Sayın Cumhurbaşkanını tekrar getirip kurtulma hayalleri kuruyorlardı. Ama o da yüz vermemiş bunlara. Yapacak bir şey yok. Elazığ’ın kararına razı olacaklar. Bunlar biliyorsunuz 2011 seçimlerinden önce hastane ihalesi dediler, hastane ortada yok. 2014 seçimlerinden önce içme suyu ihalesi dediler, içme suyu ortada yok. Şimdi de stad ihalesi diyorlar. Bu istikrarlı yalanlar para etmiyor. Bu arkadaşlardan bir çılgın yalan bekliyoruz. Biz Elazığ’ın sorunlarını anlatınca kızıyor birileri ama bakın kendi aday adayları ne diyor: “Elazığ'ın en büyük sorunlarının başında işsizlik geliyor. İşsizliğin olduğu yerde açlık, fukaralık vardır. İşsizliğin olduğu yerde insanlar mutsuz olurlar.” Bir diğer aday adayı ise şöyle diyor: “şehrin her gün yavaş yavaş ölmesi ve ölümüne seyirci kalınması elbette kabul edilemez.” Allah muhafaza, bunlar vekil olursa Elazığ biter. 2 haziranda saat 12’de mitingimiz var biliyorsunuz. Bütün hemşerilerimi davet ediyorum. Bu işi orada bitirelim.

 

“Cunta İşbirlikçisi Aday”

Olgunlar Mahallesi mitinginde bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet KARACA ise şöyle konuştu:

Bunlar bizi de kendileri gibi hafızasız zannediyorlardı galiba ki olmayacak laflar etmeye başlamışlardı. Erkan MUMCU’yu hatırlıyorsunuz değil mi değerli hemşerilerim? AKP’nin ilk döneminde bakanlık yaptı.Sonra ayrılıp Anavatan’ın başına geçti. 2007’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini de hatırlıyor musunuz? Sayın Abdullah GÜL’ün cumhurbaşkanı olmaması için e-muhtıra verilmişt. Erkan MUMCU ve arkadaşları oylamaya katılmamışlar ve 367 krizi çıkmıştı. Sonra seçimler yenilenmiş, MHP meclise girerek oylamaya katılmış ve krizi çözmüştü. Pekiii, O dönemde Erkan MUMCU’nun genel başkan yardımcısı kimdi? AKP’nin dördüncü sıra adayı. Cuntayla işbirliği yapan kimdi? AKP’nin dördüncü sıra adayı. Sayın aday parti parti dolaştığı için o dönemde nerede olduğunu hatırlamıyor galiba ki işini gücünü bırakmış MHP’ye saldırıyor. Cunta işbirlikçisi adaya daha önce birkaç kez çağrıda bulundum ama ses çıkmadı.

Olgunlar’dan bir çağrıda bulunuyorum: Sayın aday, MHP’ye dil uzatmayı bırakın da bir dahaki dönemde hangi partiden aday olacağınızı düşünmeye başlayın.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye