KAMU-SEN'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Elazığ Kamu-Sen basın açıklaması yayımladı.İşte o açıklamalar;
Bu haber 2015-06-15 13:00:47 eklenmiş ve 746 kez görüntülenmiştir.

 Ülkemiz seçim sonrasından itibaren, yeni bir döneme girmiştir. Türkiye bir anlamda fabrika ayarlarına dönmüştür. Bu anlayışla birlikte kamuda huzur hakim olacaktır. Kamu görevlisinin sürülme korkusu ortadan kalkmıştır.

 

Ne olursa olsun, hangi siyasi görüşlerle koalisyon kurulursa kurulsun, kamuda düzen eskisi gibi olmayacak. Artık tek başına bir siyasi partinin, ülkemizde kanun çıkarma gücü yoktur. Türkiye’yi Ali babanın çiftliği gibi kimse yönetemeyecektir; sivil toplum kuruluşları sorumluluk alacak, bu konuda mutlaka elini taşın altına sokacak, uyarı görevini en iyi şekilde yapacaktır”

 

Şükürler olsun ki, her türlü zulümlerine rağmen, sesimizi kısmadık, sesimizi en net şekilde ortaya koyduk, asla sessiz şeytan olmadık. Gönlümüz rahat. Bu mantıkla yolumuza devam edeceğiz.”

 

Konfederasyon olarak hiçbir zaman çalışanlar arasında ayrım yapmadık ve çalışanları ötekileştirmedik, “artık kamuda huzuru bulmak istiyoruz” .

 

Yeni siyasi dönemin toplumuza huzur getirmesini diliyorum. Siyaset kurumunun görevi, insanları mutlu etmektir, vatandaşları arasında senden benden ayrımı yapmamaktır. Kimsenin ayrım yapmaya hakkı yoktur. Dini ve milli değerlerimizde sadece kendini düşünmek şeklinde bir anlayış yoktur, topyekûn milletimizin mutluluğunu düşünmek vardır. Komşusunun aç olmasının sorumluluğunu bize yükleyen bir dinin mensupları nasıl bu kadar egoist olabilir! Böyle bir anlayış yok. “Çalışanlarınıza, yediklerinizden yediriniz, giydiklerinizden giydiriniz” sözü kime aittir? Birileri sürünürken, birileri saltanat sürmüştür bu ülkede. Biz güzel dinimize uygun olan anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz. Sendikaların görevi de tüm kurum ve kuruluşlarda, çalışanlar arasında huzuru hakim kıldırmaktır. Çalışanları bölmek ve ötekileştirmek bizim görevimiz değildir. İnanarak, samimiyetle bir sendikal tercih ortaya koymuş insanlara ancak saygı duyarız. Bu saygıyı göstermeyen her nerede, her kim ise namerttir, adam değildir. Hiç kimsenin şahsiyetini ezerek, yok ederek, inançlarını pazarlamasını isteyerek yönetme gibi bir arzumuz olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Çalışanlarımız da buna asla fırsat vermemelidir.

 

Çalışanlarımızdan da, kimsenin kendilerini ezmesine izin vermemesini istiyorum. Dik durun, yanlış yapanlara karşı haklarınızı hukuk içerisinde mutlaka savunun. Kimseden korkmayın, çekinmeyin. Hizmet üreten çalışanlarımız, yaşama hakkını ve bu hakka saygı duyulmasını elbette isteyecek. Ortadaki pastadan elbette hakkınızı isteyeceksiniz, elbette çocuklarınızın geleceğinin hesabını soracaksınız. Anlayışı ne olursa olsun, siyasi görüşü ne olursa olsun herkes, bizden ancak saygı görür. Kimseyi ötekileştirmeyiz. Artık mutlu olmak istiyoruz. Kimsenin trenine vagon olmadan adam gibi, değerlerimiz doğrultusunda yaşamak istiyoruz. Huzur bulmak istiyoruz. Korkmadan çekinmeden yaşamak istiyoruz. Türkiye Kamu-Sen bu kutlu mücadelenin hep içinde oldu. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan mücadelemize devam edeceğiz.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye