BÜYÜKBAŞ BİZ BİZE SOHBET PROGRAMINA KONUK OLDU


Bu haber 2015-07-21 22:33:24 eklenmiş ve 640 kez görüntülenmiştir.

Genç Elazığlılar Derneğinin ‘’Biz Bize Sohbet Programının bu ayki konuğu Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu ATAM Başkan yardımcısı Nihat BÜYÜKBAŞ oldu.

 

Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal APAYDIN ;BÜYÜKBAŞ ’a teşrifinden ötürü teşekkür ederek Urfa’nın SURUÇ ilçesinde meydana gelen olayla ilgili üzüntüsünü ifade ett.Bu tür olaylar Ülkemize her türlü zarara vermektedir .Artık birlik olma Ülke menfaatlerini hep birlikte gözetme zamanıdır dedi.

 

Genç Elazığlılar Derneği hakkında bilgiler veren APAYDIN Genç Elazığlılar Derneği (GELDER) 2012 yılından beri ilimizde faaliyet gösteren ve kısa zamanda yaptığı anlamlı faaliyetlerle ilimizin önemli bir Sivil Toplum örgütü olduğunu belirterek, Elazığ’ın Genç Liderleriyle Elazığ’ı Dünyaya Taşımak, Üretmek ,Çalışmak, Projeler hazırlayarak vizyonuyla çalışmalar gerçekleştirmektedir dedi

 

Bir çok çalışma ziyareti gerçekleştirdik. STK nın bir okul olduğunu yaşayarak öğrendik. Kendimizi Temsili etmeyi öğrendik, Birlikte hareket etmeyi öğrendik.

 

APAYDIN; Gençleri sorunun değil, çözümün parçası olarak görüyoruz.

 

Derneğimiz bünyesinde bu yıl 2.Gelder Gazetemizi çıkartık.30 Mayıs 2015 tarihinde ‘’Sivrice 2.Geleneksel Bisiklet yarışı ve Yamaç Paraşütü Şenliğini ‘’ gerçekleştirdik. Sosyal projelere ve Kültürel projelere devam ediyoruz. İnşallah Kurumunuza da bir proje hazırlığındayız diyerek sözlerini noktaladı.

 

Konuşmasına GELDER Üyelerine teşekkür ederek başlayan Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu ATAM Başkan yardımcısı Nihat BÜYÜKBAŞ Derneğinizi kurulduğu günden beri yakinen takip ediyor ve çalışmalarını çok başarılı buluyorum. Sizleri böyle anlamlı çalışmalar yaptığınız için, Sivil Toplumun Misyonu ve Vizyonu gereği hareketler sergileyerek İlimiz ve Ülkemiz adına faydalı çalışmalar yaptığınız için tebrik ediyorum.

Genç Elazığlılar Derneğinin faaliyetlerini yakinen takip ediyor ve çok başarılı buluyorum.

Uzun yıllar Elazığ da Eğitim alanında kamuda görev yaptım .Onun için Gençliği, Eğitimi, bu tip yapıların, çalışmaları iyi biliyorum .Zor ve zahmetli bir iştir. Sabır ister. Emek ister. Sizler de bu yapılara tabii oldunuz mu eğitim kurumundaymışsınız gibi öğrenmeye devam edersiniz.

 

BÜYÜKBAŞ; Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumumuz ATAM 1980’li yılların başlarında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından bizzat kurulan Türk Dil ve Tarih Kurumları, yeni kurulan Atatürk Araştırma Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi’yle birlikte Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu çatısı altında toplanmıştır. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu; Atatürkçü

düşünceyi, Atatürk ilke ve inkılâplarını, Türk kültürünü, Türk tarihini ve Türk dilini bilimsel yoldan araştırmak, tanıtmak, yaymak ve yayınlar yapmak amacıyla; Anayasanın 134. maddesine dayanılarak 17 Ağustos 1983 gün ve 2876 Sayılı Kanun ile kurulmuştur. Bu Kanunun 17. maddesi ile de Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nun kuruluşuna dâhil, tüzel kişiliğe sahip, bilimsel hizmet ve faaliyetlerde bulunmak üzere Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM) kurulmuştur.

 

Atatürk ,Kültür ,Dil ,Tarih konularında Bilimsel araştırmalar yapmak ,çalışmalar yapmak tarihten günümüze yapılan ve bizler için belirtilen bu alanlarda önem arz eden tüm konuları araştırıyoruz ,konuşuyoruz ,sempozyumlar düzenliyoruz.

Bu anlamda Derneğinizin de ilimiz için bu alanlardan birinde Üniversitemiz ile iş birliği içerisinde bir proje çalışmaları yapabilir.

 

Sivil Toplum; insanların tek tek yapamadıklarını beraber yapmasıdır. Yani birlikteliği, gönüllülüğü ve dayanışmayı temsil eder onun için bu genç yapılanmalar her kesim tarafından önemsenmelidir.

Sözlerimi sonlandırırken yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Kolaylıklar diliyorum. Şahsım ve Kurumum adına yapacağınız tüm çalışmalara da yardımcı olacağımızı bilmeniz isterim dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye