Hacıbekiroğlu; “İNCİR AĞACI DİKTİNİZ!”


Bu haber 2015-08-17 16:59:20 eklenmiş ve 907 kez görüntülenmiştir.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Türkiye’de 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan siyasi belirsizlik ve artan terör olayları konusunda sert açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Türkiye’de 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan siyasi belirsizlik ve artan terör olayları konusunda sert açıklamalarda bulundu. Partisinin Elazığ il başkanlığında gündemi değerlendiren Hacıbekiroğlu, İncirlik Hava Üssü’nün yeniden ABD’ye açılmasını, “Ne yazık ki ocağımıza, ülkemize incir ağacı dikilmiştir” sözleriyle eleştirdi.

AKP’NİN 13 yıl boyunca hep hep bir korku ve mağduriyet politikası uyguladığını ileri süren Hacıbekiroğlu, Ergenekon ve Balyoz konusunda yıllarca verilen demeçler, yapılan hamleler ortada, insanlar unutabilir; ama manşetler ve televizyon arşivleri unutmuyor, dün darbeci diye içeri tıkılanlar bugün terfi ettiriliyor; Cemaat konusunda cama toz kondurmayanlar bugün öylesine keskin bir viraj aldılar ki cam tuzla buz oldu. Çözüm süreci diye bir nakarat ile ülke ve millet üç-dört yıl adeta hipnozlandı. Üç ay sonra Şam Emevi Camii’nde Cuma namazı kılmaya niyetlendiler, şimdi kendi sınırlarımız içinde insanlarımız güvenlik nedeniyle sokağa çıkmakta tereddüt eder hale geldi” dedi. Türkiye’de hiçbir sürecin AK Parti kontrolünde yürümediğini ileri süren Hacıbekiroğlu, Ergenekon ve Balyoz davaları, Cemaat olayı ve Çözüm sürecinde yaşananların bunu çok net bir şekilde ortaya koyduğunu vurgulayarak, “ iktidar bu süreçler yaşanırken hiçbir uyarıyı dikkate almadı. Kamplaşma, ayrıştırma, ötekileştirme, sinir uçlarını harekete geçirme gibi yanlış politikaları özenle koruyup kolladı. 13 yıl iktidar oldular ama bugün artık her konuda aldatıldıklarını itiraf ediyorlar” şeklinde konuştu.

ÇEKİÇ GÜÇ’Ü BİZ KOVDUK AKP GERİ GETİRDİ

MİLLİ Görüş’ün Irak’ın bugünkü kaotik duruma düşmesinin tek nedeni olan Çekiç Güç’ü Türkiye’den gönderdiğini hatırlatan Hacıbekiroğlu, AK Parti’nin ise İncirlik Üssü’nü ABD’ye açarak yeniden Türkiye’ye soktuğunu söyledi. Hacıbekiroğlu, “Suriye politikasının en başından beri yanlış olduğunu söyledik, Emperyalist güçlerin kurguladığı oyuna göre pozisyon almanın ne Türkiye’ye ne de bölge ülkelerine fayda getirmeyeceğini, bunun bir yıkım olacağı uyarılarını hep yaptık; ama üç ay sonra Emevi Camii’nde Cuma namazı kılmaktan bahsedenler, bugün kendi sınırlarımız içinde bile insanlarımızın güvenliğini sağlayamaz hale geldi. Emperyalistlerin kuklası olan IŞİD bahane edilerek İncirlik Üssü’nün ABD’ye verilmesi çok net gösteriyor ki Irak işgalinden hiç ders alınmamış” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM SÜRECİNİN KASTI NE İDİ?

Çözüm süreci konusunda oldukça sert açıklamalarda bulunan Hacıbekiroğlu, AK Parti’ye şöyle seslendi; “yahu arkadaş, çözüm süreci diye iki, üç yıl milleti hipnozladınız. Bununla neyi kast ettiniz, çıkın ve mertçe amacımız şu idi deyin. Çözüm süreci ile bölge insanının yıllardan beri mahrum edildiği bir takım haklarının verilmesi, bölgenin refaha kavuşturulması mı kastediliyordu yoksa başka şeyler mi? 7 Haziran sonrası artan terör olaylarını nasıl izah ediyor bu hükümet çıksın ve millete anlatsın” dedi. Hacıbekiroğlu şöyle konuştu: “hükümetin bir yetkilisinin söylediğini diğeri yalanlar oldu. Kimisi 28 şubat Dolmabahçe mutabakatını göklere çıkardı, kimisi bunun tam aksini söyleyip reddetti. Kendi içinde bile ne dediğini bilmeyen bir iktidar bu millete çözüm sürecinde takılın peşime dedi. Şimdi de yanılmışız, iyiniyetimiz suistimal edildi diyorlar. Biz dün müzakere süreci için ciddi kaygılarımız var bu sürecin sonunda ya büyük çatışmalar olacak ya da Allah korusun ülkemiz bölünecek dediğimizde bize burun kıvıranlar bugün kurtarılmış bölgelerde devletin varlığını ispatlamaya çalışıyor. Devlet asli vazifelerini yerine getiremez oldu. İllegal yapılanmalar devlet kuruyor, devlet yıkıyor. Bununla birlikte Çözüm süreci denen olayla bölge insanının adeta terör örgütünün insafına terk edildiğini iddia eden Hacıbekiroğlu, HDP’ye de “bunlar zatulhareke değil adam gibi inisiyatif kullanmalarırı beklenemez” diye seslendi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye