BEYAZ AY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET


Bu haber 2015-08-29 11:33:23 eklenmiş ve 745 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Beyaz Ay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Türkiye Beyaz Ay Derneği Doğu Anadolu Bölgesi Başkanı Ahmet Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Şerafettin Yıldırım ve Pınar Somay da katıldı.

Dernek Başkanı Naci Demirpolat, ziyarette Belediye Başkanı Yanılmaz’a, Türkiye Beyaz Ay Derneği tarafından başlatılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan “Aşmak İçin Hareket” Projesinin onay belgesini takdim etti.

Ziyarette Şube Başkanı Demirpolat tarafından Başkan Yanılmaz’a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kendilerini kabul ettiği için Başkan Yanılmaz’a teşekkür eden Demirpolat, “Yaklaşık 10 yıldır Elazığ’da dernek yöneticiliği yapmaktayım. Engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için projeler hazırlıyor, bu projelerin hayata geçmesi için kurumlarla istişare yapıyoruz. Bugün de belediye başkanımızı ziyaret ederek projelerimiz ve dernek faaliyetlerimiz hakkında kendisine bilgi verdik. Bizleri samimi bir şekilde ağırladı. Derneğimizin çalışmalarını yakından takip ettiğini, bundan sonraki çalışmalarda da Elazığ Belediyesi olarak gerekli tüm destekleri vereceğini aktardı. Engelli kardeşlerimizin toplumda hak ettiği yere gelebilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sorunların birlik ve beraberlik içerisinde daha hızlı çözüleceğine inanıyor, başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da Türkiye Beyaz Ay Derneği Elazığ Şubesi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Biz Elazığ Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her alanda daha rahat bir yaşam sürmeleri ve toplumda hak ettiği noktaya gelebilmeleri için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu alanda belediye çalışmalarımızı da zaman zaman kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bizler gibi engelli kardeşlerimizin sorunlarına hassasiyet gösteren çok sayıda kurumla görüşmeler yapıyor, bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Türkiye Beyaz Ay Derneği Elazığ Şubesi de şehrimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için mücadele eden sivil toplum kuruluşlarından biri. Bugün bizleri ziyaret ederek hem projelerini anlattılar hem de dernek faaliyetleri

hakkında bilgi verdiler. Engellilerin sorunlarıyla ilgili de dernek başkanımız Naci Demirpolat kardeşimiz bizlere ayrıntılı bir rapor sundu. Beyaz Ay Derneğimizle birlikte hareket ederek sorunların daha hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sağlayacağız. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye