Milletvekili Adaylığı mı, Belediye Başkan Adaylığı mı?


Bu haber 2015-09-02 10:26:17 eklenmiş ve 688 kez görüntülenmiştir.

Doç.Dr. Bilal Çoban'dan milletvekilliği adaylığı ile ilgili basın açıklaması geldi;

1 Kasım Milletvekilliği Erken Seçim başvurularının başladığı bugünlerde, milletvekili aday adayı olup olmayacağımı öğrenmek, birlikte çalışma isteklerini bildirmek ve bana destek olmak için sıkça aranmakta ve meraklı sorular ile karşılaşmaktayım.

Bilindiği gibi, 2014 yılı Mart ayında yapılan Mahalli İdareler seçiminde Elazığ Belediye Başkan adayı ve yine 2015 yılı Haziran ayında yapılan Genel Seçimlerde de Milletvekili aday adayı olmuştum.

Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında aktif siyaset yaptığım ve gece gündüz çalışarak geçirdiğim beş yıl boyunca, hiçbir kişisel kariyer hesabı içine girmeden ve önce ülkem, sonra şehrim ve nihayetinde Elazığlı hemşerilerime nasıl yararlı olabilirim düşüncesi ile hareket ettim.

Partimin bütün organlarına eşit mesafede durarak davamın emrinde oldum. Zamanımı ve enerjimi kişisel hiçbir hesap yapmadan, sadece partime ve şehrime hizmet ederek kullanmaya gayret gösterdim.

Milletvekili adayı listesinde olmadığım halde, partimizi geleceğe ve iktidara taşımak için 5. sıra milletvekili adayıymışım gibi gece gündüz çaba sarf ettim.

Gençlik yıllarımdan bu yana, Türk-İslam çizgisinden ve milli-manevi ilkelerimizden hiçbir taviz vermeden, partime, davama, ülkeme, milletime ve memleketime hizmet etmeyi şiar edindim.

Memleketimin insanı, beni kendisinin bir parçası görerek bağrına bastı ve gönlünü yüreğini vererek hizmet aşkımızın sönmeyecek ateşi oldu.

Ancak her seçimde aday olan, her göreve atlayan ve seçim döneminde kısır çekişmelere sebep olan biri olmak, şahsıma duyulan bu müstesna sevgi ve saygıya ihanet olacaktır.

Bu sebeple, 3 Ağustos 2015 tarihinde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek gerekçelerim ile birlikte; “muhtemel yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmayacağımı ve nasip olursa yerel seçimlere hazırlık yapacağımı” kendilerine bildirdim. Mahalli İdareler alanında yüksek lisans ve doktora çalışması tecrübesine sahip ve şehrin tamamının problem ve çözümlerine

hakim olan birisi olarak, doğru olanın, mahalli idareler seçimine hazırlanmak olduğunu Sayın Liderimize ifade ettim.

Gayet mantıklı ve doğru bir karar olarak görülen milletvekili adayı olmama kararımı, bugün de sevgili hemşerilerimiz ile paylaşmak istiyorum.

Bundan sonraki süreçte, davamın, mensubiyetinden gurur duyduğum partimin ve çok sevdiğim şehrimizin emrinde olduğumu belirtmek isterim.

Siyaset kurumunun bir hizmet mekanizması olduğunu bilerek, sürecin dışında kalmadan, milletvekili adayı olacak dava arkadaşlarımı, daha önce olduğu gibi, sonuna kadar destekleyerek mecliste olmalarına katkı sağlamaya devam edeceğim.

Bundan sonraki yıllarda da Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi ve “Lider Ülke Türkiye” ülküsünün bir parçası olmak, benim için bir şeref olacaktır.

Selam ve dua ile…

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye