MALATYA CADDESİ YİNE CAN ALDI


Bu haber 2015-10-05 12:52:44 eklenmiş ve 613 kez görüntülenmiştir.

SARAÇ: “ÖNLEM ALINMAZSA ÖLÜMLÜ KAZALAR ARTABİLİR”

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, Malatya Caddesi’nde yaşanan trafik yoğunluğunun ölümlü kazalara sebebiyet verdiğini, önlem alınmaması halinde bu kazaların daha da artabileceğini söyledi.

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, önceki gün Malatya Caddesi’nde meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının önlem alınmamasından kaynaklandığını vurguladı.

Malatya Caddesi ile ilgili daha önce yaptıkları açıklamalardan dolayı yoğun olan cadde üzerine üst geçit yapıldığını anımsatan Saraç, “Üst geçit yapıldı ancak gerekli koşullar yerine getirilemedi. Bu sebeple kazaların önüne maalesef geçilemiyor” dedi.

Saraç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği üzere şehir trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri de Malatya Caddesi’dir. Bu cadde üzerinde önceki yıllardan beri aşırı trafik yoğunluğu yaşanmakta ve maalesef gün içerisinde çok sayıda kaza meydana gelmekteydi. Cadde üzerinde yapılan bir alışveriş merkezi nedeniyle hem araç trafiğinde yoğunluk arttı hem de yayalar bu caddeyi sıkça kullanmaya başladı. Son dönemlerde özellikle akşam saatlerinde o bölgede yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik kazalarında da ciddi bir artış yaşandı. Bu kazalar maddi hasara neden olurken birçok vatandaşımız da bu kazalarda yaralandı. Yaptığımız açıklamalar ve televizyon programlarında bu konuya dikkat çekmiş ve yaşanan trafik yoğunluğunun ölümlü kazalara sebep olacağını açıklamıştık. Yaptığımız uyarılar dikkate alındı ve yaya trafiğinin yoğunluğunu azaltmak için cadde üzerinde üst geçit yapıldı. Uyarılarımızın dikkate alınması bizleri memnun etse de üst geçidin tüm işlemlerinin tamamlanmaması maalesef yine kazalara sebep oldu. Önceki akşam Malatya Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında Yavuz Barutoğlu adlı bir vatandaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Üst geçidin yapılması her ne kadar güzel bir uygulama olsa da vatandaşlar teşvik edilmediği sürece, caddenin yoğun kullanılan yerlerinin tel örgüyle uzun mesafe kapatılmadığı sürece üst geçidin bir anlam ifade etmediğini düşünüyoruz. Buradan yetkililere bir kez daha seslenmek istiyorum. Üst geçidin olduğu bölgede yapılacak uzun mesafeli tel örgüyle yayaların üst geçide yönlendirilmesi sağlanmalıdır. Aksi takdirde ölümlü kaza sayısı daha da artacaktır. Yetkililerin bu konuda duyarlı ve sorumlu davranmalarını istiyor, Karayolları Trafik Güvenliği Derneği olarak Malatya Caddesi üzerinde ve trafiğin yoğun olduğu diğer bölgelerde yapılacak çalışmaları bundan sonraki süreçte de yakından takip edeceğimizin bilinmesini istiyorum”

Halil SARAÇ

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye