BİRİNCİLİKLE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE SERTİFİKA VE ÖDÜL VERİLDİ


Bu haber 2015-10-06 17:17:57 eklenmiş ve 1042 kez görüntülenmiştir.

2015-2016 Üniversite giriş sınavlarında aldıkları puanla, Fırat Üniversitesinin fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere, Yükseköğretim Kurumu tarafından sertifika verilirken, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Fırat Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda yapılan sertifika ve ödül töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, “Üniversiteye giriş sınavında başarılı sonuçlar alarak Fırat Üniversitesini tercih eden ve Üniversitemizin fakültelerine birincilikle kayıt yaptıran öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarılarından dolayı Yükseköğretim Kurulu Başkanımız sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından da öğrencilerimize birer başarı sertifikası gönderilmiştir. Bu sertifikaları da YÖK Başkanımız adına öğrencilerimize takdim ettik. Fırat Üniversitesi verdiği kaliteli eğitimle Türkiye’de üniversiteye giriş sınavlarında yüksek puan alan öğrencilerin tercih ettiği üniversiteler arasındadır. Bu da bizi ayrıca gururlandırmaktadır” dedi.

Konuşmaların ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ tarafından öğrencilere sertifikaları ve ödülleri takdim edildi.

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ise öğrencilere gönderdiği kutlama mektubunda şunları ifade etti;

“ 2015-2016 Üniversite giriş sınavlarında aldığınız puanla, fakültenizi 1. olarak kazandınız ve kayıt yaptırdınız. Bu sonuç sizin, ailenizin ve bizim ortak sevincimizdir. Bu mektubu, bu ortak sevincin bir ifadesi olarak yazıyorum.

Ülkemizin geleceği ve yüksek hedeflerimiz için sizleri fevkalade önemsiyoruz. Sizleri yetiştirirken nitelikli bir meslek sahibi olmanızı, mesleğinizin yanı sıra, evrensel değerler ve de kendi kültürümüzün değerleri ile donanarak yetişmenizi istiyorum.

Bu süreçte 21. Yüzyıl size yaşam boyu öğrenmeyi zorunlu kılıyor. Üniversite eğitimi, size mesleki bilginin yanında, araştırmayı, ifade özgürlüğünü ve farklı fikirlere saygı ile yaklaşmayı da öğretecektir. Bilim felsefesi, insana saygı, yurt sevgisi ve iman duygusu en önemli hayat göstergeniz olmalıdır.

Güçlü ve güvenli bir ülke konumunu hedefleyen Türkiye’nin geleceği, sizlerin elinde olacaktır. Sizler yeni beyin gücü ile Türkiye’nin kalkınma odağısınız. Ülke 2023 hedeflerine sizlerle ulaşacaktır.

İnancınızın, çalışma ve yücelme azminizin sonsuz olmasını dilerim. Sizi ve ailenizi başarınız dolayısı ile gönülden tebrik eder, sevgi ile selamlarım” dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye