TEMİZER ‘DEN GELDER’E ZİYARET


Bu haber 2015-10-08 19:58:39 eklenmiş ve 804 kez görüntülenmiştir.

MHP Elazığ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz TEMİZER Genç Elazığlılar Derneğini ziyaret etti.

 

Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal APAYDIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ülkemiz yeni bir seçim sürecine girdi. Seçim in Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Genç Elazığlılar Derneğinin yaklaşık 3 yıldır Elazığ da faaliyet gösterdiğini; Sosyal Projeler Kültürel Projeler Hibe Projeleri ve çeşitli faaliyetler yaptıklarını ifade eden APAYDIN STK ların üstlendiği misyon gereği hizmeti kendimize dert edinen bireyleriz

 

Sözlerine devam eden Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal APAYDIN yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi partilerin milletvekili adaylarını kabul ettiklerini belirterek, "Bizler Dernek olarak hazırladığımız ve hazırlayacağımız projelerle Ülkemiz ve Şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz.

Derneğimizi ziyaret eden milletvekili adaylarının da görüşlerini alarak destek talep ediyoruz. Adaylarımız da projelerimizi önemsediklerini ifade ederek bizlere destek sözü veriyor. Bu bizim çalışma azmimizi ve motivasyonumuzu daha da arttırıyor. Önümüzdeki süreçte de yine misafir edeceğimiz adaylarımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı anlatmayı sürdüreceğiz dedi ve sözlerine teşekkür ederek son verdi.

 

Sözlerine Genç Elazığlılar Derneğinin başarılı çalışmalarını takdir ederek başlayan MHP Elazığ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz TEMİZER Proje ve çalışmalarınız her kesim tarafından kabul görüp önemseniyor buda bir Sivil Toplum Kuruluşu için önemli ve başarılıdır dedi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette GELDER yönetim kurulu üyeleriyle ile bir araya gelen TEMİZER, derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve projeleri önemsediklerini vurguladı.

 

Tekrardan bir Şeçime giriyoruz .Elaziz i sokak sokak geziyor Dert dinliyoruz. Ülkemiz zor günler yaşıyor dedi.

 

3 aylık milletvekilliği döneminde Elazığ'ın daha yaşanabilir bir şehir olması için mücadele ettiklerini vurgulayan TEMİZER Ülkem ve Şehrim için hep koşturacağım hep yorulacağım.

 

Başarılar devamlılık ve süreklilik getirir, daha iyiyi ister ve beklentileri yükseltir .Sizlerde çalışmalarınız ve başarınızla beklentileri yükseltiyorsunuz. Bizler yapacağınız tüm çalışmalarda desteğininiz diyerek sözlerini noktaladı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye