Yavuz TEMİZER, AK Parti Seçim Bürosunda…


Bu haber 2015-10-15 17:55:42 eklenmiş ve 1129 kez görüntülenmiştir.

MHP MYK Üyesi Elazığ Milletvekili ve 26. Dönem milletvekili adayı Yavuz TEMİZER, Vali Fahribey Caddesi üzerindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Yavuz TEMİZER, uzun bir süre kaldığı seçim bürosunda AK Partililerle sohbet etti. Oldukça samimi ve neşeli geçen sohbetin ardından AK Parti seçim bürosundan ayrılan TEMİZER, esnaf ziyaretiyle çalışmalarına devam etti. Basın mensuplarına çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Yavuz TEMİZER şunları söyledi:

Kaostan başkanlık çıkarmak isteyen cumhurbaşkanının ısrarıyla bir seçime gidiyoruz. Sayın cumhurbaşkanı “ha 258 ha 228, kaybedecek neyim var” diyerek bütün koalisyon formüllerini engelledi ve şansını denemek üzere erken seçim kararı aldı. Milliyetçi Hareketin 4 milli ilkesine hayır demelerinin nedeni de buydu. Kaos ortamı oluşturarak vatandaşa istikrar şantajı yapmak ve MHP’yi karalamakla, MHP’ye kumpas kurmakla netice alabileceklerini sandılar. Ama hesapları tutmadı. Milletimiz o derin irfanıyla oyunu bozdu. AKP’nin Pazarlık ede ede azdırdıkları terör canavarının devletin kalbine kadar uzandığı günler yaşıyoruz. Şehit haberlerinin eksik olmadığı günler yaşıyoruz.

Ülkeyi yönetenlerin aciz ve korkak açıklamalar yaptıkları, çözüm sürecinde yaşanan ihanetleri itiraf ettikleri günler yaşıyoruz. Milletimiz bütün bunların müsebbibinin kim olduğunu biliyor. Şehirlerimizi kimlerin terör örgütüne peşkeş çektiğini, Devleti kimlerin sıfırladığını milletimiz biliyor ve görüyor. Bu şartlar altında cumhurbaşkanına 400 vekili de, AKP’ye tek başına iktidarı da vermiyor milletimiz AKP de bunun farkında artık. 1 kasımda yine bir koalisyon tablosu ortaya çıkıyor. 1 kasımdan sonra MHP’li bir hükümet geliyor.

MHP’li bir hükümetle terörün böcek gibi ezileceğini ve ülkenin normalleşeceğini bütün Türkiye gibi Elazığ da görüyor. Elazığ MHP’li bir hükümette neler kazanacağını biliyor. Elazığ MHP’li bir hükümette nasıl şahlanacağını biliyor. Bu nedenle de bütün kumpaslara ve karalamalara rağmen Elazığ MHP’ne desteğini sürdürüyor. Tabi bu tablo birilerini rahatsız etmiş olacak ki, Elazığ’da farklı oluşumların içine girdiler. Elazığ’da MHP’nin değil de HDP’nin vekil çıkarması için bir takım kirli planlar ve karanlık hesaplar yapılıyor.

AKP, CHP ve HDP bu konuda bir blok gibi hareket etmeye başladılar. Bir takım AKP’liler MHP’nin güçlü olduğu mahallelerde kapıları çalıp “sizin vekillik garanti, MHP’ye değil AKP’ye oy verin” diyerek MHP oylarını düşürmeye çalışırken diğer taraftan da CHP kendi seçmenini HDP’nin kucağına atmaya uğraşıyor. Böylece bir yandan MHP’nin oylarını azaltıp diğer yandan da HDP’nin oylarını arttırarak Elazığ’da MHP yerine HDP’yi seçtirmeye çalışıyorlar. Tabi bunlar kendilerini çok akıllı bütün Elazığ’ı da akılsız zannettikleri için bu tuzak açığa çıkmayacak zannediyorlardı. Ama herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır ve Allah hesap yapanların en hayırlısıdır. AKP’nin işi gücü bırakıp sadece MHP oylarını azaltmak için çalıştığını da CHP’nin Elazığ’da ortalıkta görünmeyip HDP’ye çanak tuttuğunu da Elazığ gördü ve oyunu bozdu.

Onlar birbirleriyle yürümeye devam etsinler, Elazığ tekrar bizimle yürümeye başladı. Onlar birbirlerine yardımcı olmaya, birbirlerine oy pazarlamaya devam etsinler. Hasbünallah ve ni’mel vekil. Allah bize yeter, o ne güzel vekildir.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye