Vali Zorluoğlu Şehit ve Gazi Dernekleri Yöneticileriyle Buluştu


Bu haber 2015-11-21 16:33:47 eklenmiş ve 606 kez görüntülenmiştir.

Federasyon ve Konfederasyon oluşum çalışmalarını devam ettiren Şehit ve Gazi Dernekleri Başkanları Elazığ’da Vali Murat Zorluoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Kültür Parkta gerçekleştirilen yemekli programa Vali Murat Zorluoğlu, Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, Elazığ Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Alataş ile ağırlıklı doğu ve güneydoğu illeri olmak üzere çok sayıda il ve ilçe şehit ve gazi derneği başkanı katıldı.

Programda bir değerlendirme yapan misafir derneklerin başkanları Elazığ’da bulunmaktan ve federasyon çalışmalarını Elazığ’ın öncülüğünde gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek ev sahipliği nedeniyle Vali Zorluoğlu’na teşekkür ettiler.

Vali Zorluoğlu’da kapılarının her zaman ve her daim şehit ailelerine açık olduğunu kaydederek şunları söyledi, “Şehitliğin, şehit ailelerinin milletimiz için önemini tekrar tekrar ifade etmemize gerek görmüyorum. Bu konuda devletimiz en tepeden en aşağıya kadar bunun bilincinde ve farkındadır. Bizler de Elazığ’da şehit dernekleri ve ailelerimizle çok yakın bir mesai ve diyalog içerisindeyiz. Elazığ’da Vali’den randevu almadan ziyaret edecek kişilerin başında şehit aileleri gelmektedir. Şehit ailelerimiz randevu almaya gerek görmeden Valiliğe gelir ve ben ilk fırsatta bu kardeşlerimizle, annelerimizle, evlatlarımızla görüşürüm, sorunlarını doğrudan birinci elden bize iletirler. Şehit derneklerimiz de oldukça güçlüdür ve önemli faaliyetler gerçekleştirmektedir. Şehit ailelerimizin bir araya gelerek bölgesel düzeyde bir federasyon ardından da ülke düzeyinde bir konfederasyon kuracak ve seslerini ilgili makamlara tek elden doğru bir şekilde duyuracak olmalarından memnun oldum. Biraz geç kalınmış olsa da yapılan çalışma son derece doğru bir adımdır. Doğu Anadolu teşkilatlanmasının Elazığ’dan başlatılmış olmasından ve başkanlığına da bizim dernek başkanımızın seçilmiş olmasından da ayrıca gurur duydum. Kendisini tebrik ediyor ve çok faydalı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bu çalışmalarında da en büyük destekçisi Elazığ Valiliği olarak biz olacağız”.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye