İSTERSEN BAŞARIRSIN..


Bu haber 2015-11-24 23:48:07 eklenmiş ve 64793 kez görüntülenmiştir.

Ptt. Liginde ilk yarının bitimine beş hafta kala puanlamada herhangi bir farkın olmaması ister istemez ligin dibine demir atan Denizli ve Erciyes takımlarının haricinde kalan on altı takımın da hedefinin ilk altı olduğunu gösteriyor açıkçası.

Bu bilinçle hareket edecek olursak düşenin ve çıkanın hedefinde olacak tek beklentinin ara transfer dönemi olduğunu söyleyebiliriz. Ligin ilk dört takımı ve süpriz yapabilecek takımlarının haricinde hedefini süper lig olarak daha önce belirlemiş fakat şu ana kadar gerekli çıkışı yakalayamamış takımların bu isteklerinden vaz geçmeyecekleri dikkate alındığında demek ki ilk yarıda puan hanene kadar çok puan eklersen başarıyı yakalama şansında o kadar yüksek oluyor. Hatırlarsanız geçen sezonun ilk yarısında toplamış olduğumuz puanlarla ligi rahat geçirmiş ligde kalma hedefimizi gerçekleştirmiştik.

Bu sezona baktığımızda ise kendi sahamızda kaybettiğimiz Samsun ve dış sahada puansız döndüğümüz Altınordu ile Karşıyaka maçları bizim için altı puanlık maçlar olduğu halde bu puanları rakiplerimize hediye etmiş olmamız tablonun akışına kimleri dahil ettiğimizi açıkça göstermiyor mu bizlere. Eğer o maçlardan istediğimiz sonuçları almış olsaydık ligin tepesine puan farkıyla oturmuş olmazmıydık.

Geçmişi kurcalamaya ne gerek var derseniz, söyleyeceğim tek şey geçmişten dersimizi alarak çıkmalıyız ki önümüzde biri dış ikisi üst üste sahamızda oynayacağımız toplam üç maçın değerini daha iyi anlamış olalım. Bu hafta sonu, yani Cuma günü Antep de Antep Belediye, daha sonra kendi sahamızda oynayacağımız Alanya ve Karabük maçlarının puan değerinin altı puanın altında olduğunu kim savunabilir ki. Bu maçlardan çıkarabileceğimiz en az yedi puanın hem moral hem puan hem ilk yarının sonunda kalan diğer iki maça nasıl yansıyabileceği düşündüğünde ilk yarıyı en az otuz üç puanın üzerinde bitirmek ligin ikinci yarısına bambaşka girmemize sebep olmaz mı.

Kısaca, ilk yarının çemberi daralıyor diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahamızda Trabzon 1461 takımını yenerek aldığımız üç puan düşüncelerimizin başlangıcı olsun diyoruz. Devamı için ise hafta sonu Antep den gelecek puan ya da puanlar kendi sahamızda üst, üste oynayacağımız altı puanlık maçlara hem maral hem de motive kaynağımız olsun diyorum. İnşallah bu maçları ve sonrasını en az kayıpla geçersek güzel günlerin bizi beklediğini söyleyebilirim.

Haydi Elazığ spor, sen kalitenle, sen gücünle, sen inanmışlığınla, sen yüreğinle bu işi başarırsın diyoruz. Yolun açık olsun.

 

                                                                                                                       MEHMET DUMAN

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye