YA ÖYLE YADA BÖYLE


Bu haber 2015-12-29 16:27:44 eklenmiş ve 1157 kez görüntülenmiştir.

Ligin ilk yarısının son üç haftasında liderlik koltuğuna oturan Vartaş Elazığ spor sadece ligin ilk yarı lideri olmakla kalmayıp sahipsizlikte de bu koltuğa tek başına oturdu diyebilirim. Açıkçası söylemek gerekirse geçen hafta içerisinde yaşanan olumsuzluklar Adana spor maçının önüne önceden geçmişti. Sonuç ne olursa olsun, maddi imkansızlıklar, sahipsizlikler bizi bu alanda çoktan lider yapmıştı zaten.

Şimdi geriye iki seçenek kalıyor, ya öyle ya da böyle. Kulüp başkanını sevmeyebilirsiniz, hatalarını, yaptıklarını tavsip etmeyebilirsiniz, fakat Elazığ sporu sevmekten, Elazığ sporlu olmaktan, siz bu şehirliyseniz ya da bu şehirden seçilmiş, bu şehri yöneten, bu şehirden para kazananlarsanız uzak duramazsınız. O halde geriye iki şık kalıyor, ya destek olun bu takım şampiyon olup süper lige çıksın ya da köstek olmaya devam edin takım ligden düşsün. Karar sizin olmakla kalmaz kara da sizin olur yani akla karayı seçmek size kalır.

Bu şehirlinin derdi davası Elazığ spor olmuşken şunlarıda eklemekde fayda görüyorum. Bu şehirden para kazanan Ferrokrom, limak, medical park, Aksa ve ismini yazamadığım holdingler, Elazığ lı olup da başka takımlara gücünü esirgemeyenler, seçimlerde Elazığ spor adını kendilerine malzeme yapanlar, bu takımın başarısında boyunlarından bordo beyaz atkıyı eksik etmeyenler nerelerde saklanıyorsunuz sus pus bir halde. Gün bugün değilmi dir ki, gün Elazığ spor değil de nedir? Bu takımın formasında reklam dahi yok ken, bu şehirden para kazananların raklamları başka takımların formalarında boy, boy sergilenirken Elazığ ismi niye bu kadar batıyor size. Dönüp bir bakın, fazla uzağa gitmeye gerek yok. Yanıbaşımızdaki Malatya spor kaç yıldır Malatya belediyesine bağlı Esenlik llt. Şti reklamını formasında taşıyor. Bırakalım maddi desteği bir tarafa, hanginiz Elazığ spor için bir proje, bir çözüm, bir yaklaşım gösterdiniz, hanginiz elinizi taşın altına koyup bu işte bende varım dediniz?

Biz de yok mu ? Elbette var. Dedikodu var, laf var, küsme var, darılma var, kaçma var kısaca var ha var. Yıllardır bir benzinlik yeri bu şehirde çözülemiyor, yıllardır Elazığ spora devri söz konusu olan bir arsa bu şehirde oylamada geçemiyor, yıllardır Elazığ spora gelir kaynakları bu şehirde bulunamıyor. Niye, çünkü Elazığ spor ortak payda olmaktan çıkmış da ondan. Herkes bana ne lazımcı olmuş da ondan.

Konumuz Elazığ sporun sahipsizliği olunca, Elazığ spor yönetimini eleştirmeden geçemeyeceğiminde bilinmesini isterim. Ben onlar için artık yeter diyorum. Geldikleri günden beri, bir çözüm, bir kaynak dahi oluşturulamayan bu takım için, küsmeyle, kırmayla, dökmekle yok olanlar tekrar toplanmıyormuş. Derneklerde üç yıl da bir yapılan olağan genel kurullar bizde yıl da iki defa olağan üstü olarak yapılıyorsa, her kongere de yeni isimler yazılıyorsa, dert, sıkıntı aynı kalıyorsa, Elazığ spor üretim değil de tüketim yeri olmuşsa yeter artık diyorum.

Sözümüzün özü, bu saatten sonra varsın Elazığ spor ligden çekilsin, varsın kapansın. Kocaman bir köy olmuş Elazığın, Elazığ spordan başka sanayisi olsa ne olur olmasa ne olur. Yalnız şunu iyi bilin ki, bu takım ligden çekilir yok olup giderse, dağılan biten Elazığ spor olmaz sadece, Elazığ olur. Bu da gariban Elazığ lının değil, sizin ayıbınız olur.

 

                                                                                                                        MEHMET DUMAN

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye