İL ÖZEL İDARE SPOR U-15 FUTBOL TAKIMI ELAZIĞ ŞAMPİYONU OLDU…


Bu haber 2015-12-29 16:42:52 eklenmiş ve 1069 kez görüntülenmiştir.

2015-2016 Futbol Sezonunda İl Özel İdare Spor U-15 futbol takımı namağlup olarak Elazığ Şampiyonu oldu.

Altı takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre oynanan U-15 liginde oynamış olduğu tüm maçları kazanan Elazığ İl Özel İdare Spor U-15 Futbol takımı namağlup şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Ligin son müsabakasında Elazığ Gençlik Merkezi 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden İl Özel İdare Spor U-15 takımı şampiyonluk kupasını İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU’ nun elinden aldı.

Yapılan kupa törenine İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR, İl Hakem Kurulu Başkanı Ali GÖL Saha Komiserleri Derneği Başkanı Sami TÜRKMEN, TÜFAD Şube Sekreteri Hasan EKREM ile çok sayıda yönetici ve taraftarlar katıldı.

Kupa töreninde bir konuşma yapan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI yapmış olduğu açıklamada; “Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak vizyon ve misyonumuz çerçevesinde, gençlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.

Bu çalışmaların bir parçası olan genç kategorilerimizin sağlıklı bir ortamda oynatılması ve liglere katılan takım sayıların artırılması için malzeme yardımı yapılaması adına federasyonumuz olarak ciddi girişimlerde bulunulmuş ve olumlu neticeler alınmıştır.

Ben malzeme desteği konusunda bizlere bu imkânları veren Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Özel İdare Genel Sekreterimize, İl Genel Meclisi Başkanımıza ve Üyelerimize kulüplerim adına şükranlarımı arz ediyorum.

Bu kategoriye katılan diğer takımlarımızı da kutluyor ve 2015-2016 Futbol Sezonunda U-15 ligi kategorisinde namağlup olarak şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını elde eden İl Özel İdare Spor futbol takımını tebrik ediyor, emeği geçen yönetici ve teknik heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Kupa törenine katılan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU yapmış olduğu değerlendirmede;

“İlimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimize kulübümüzün verdiği değer ve önem doğrultusunda, elde edilen bu başarıdan dolayı genç futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri tebrik ediyorum.

İl Özel İdaremizin sportif etkinliklere ve faaliyetlere destek vermesi konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar ortadadır.

Yapmış olduğumuz bu çalışmalardan dolayı mutluluk duymaktayız.

Sayın Valimizin Sayın Milletvekillerimizin, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinin destekleriyle Amatör Spor Kulüplerimize yapmış olduğumuz malzeme yardımının gerçekten de layıkıyla yerini bulduğunu görüyoruz. Yapılan bu yardımlar inşallah önümüzdeki süreçte de devam edecektir.

Ben bir kez daha U-15 ligi futbol kategorisinde şampiyon olan İl Özel İdare Spor takımımızı tebrik ediyor ve Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmeleri konusunda başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye