Bakan Tüfenkçi, Elazığ Belediyesi’nde...


Bu haber 2016-02-08 13:28:22 eklenmiş ve 839 kez görüntülenmiştir.
Kimi belediyeler de vatandaşa hizmet sunar çalışmalarında hayvanları dahi ihmal etmez, onlar için dahi gerekli hizmetleri hayata geçirir. İşte AK Partili belediyelerin farkı budur” dedi.
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, temasları çerçevesinde Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.
Bakan Tüfenkçi Elazığ Belediyesi’ni ziyaretinde, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Milletvekilleri Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze tarafından karşılandı.
Ziyarette ilk olarak Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 22 aylık dönemde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara ilişkin bir brifing vererek, amaçlarının Elazığ’ı kolay ve kaliteli yaşanabilir bir şehir haline getirmek olduğunu ifade etti. Kültür Park, Oto Galericiler Sitesi, çöpten enerji üretimi gibi büyük projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Yanılmaz, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda da üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım imkanı, Hayır Çarşısı, Anne Üniversitesi, Aile Psikolojik Danışma Merkezi, Bayat Ekmek Toplama Kampanyası, Alo 188 Ücretsiz Cenaze Hizmeti ve THY ile yapılan protokolle şehir dışı cenaze nakillerinin uçakla yapılması gibi hizmetleri vatandaşa sunduklarını kaydetti.
Süper Ligde geçtiğimiz sezon şampiyon olan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımının ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğini anlatan Başkan Yanılmaz, Elazığ’da sporun alt yapısını oluşturmak amacıyla kurulan ve tüm oyuncuları Elazığlı olan Elaziz Belediyespor futbol takımının geçtiğimiz sezon amatör ligde şampiyon olarak BAL Liginde liderlik koltuğunda mücadelesini sürdürdüğünü ve amaçlarının bu sezon 3. Lige çıkmak olduğunu söyledi.
YANILMAZ, “PROJELERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLİYOR”
Gerçekleştirdikleri Belediyecilik hizmetlerinin 2015 yılında çeşitli platformlarda ödüllendirildiğini ifade ederek, Elazığ Belediyesi’ne ait 3 projenin, dünyanın en saygın ve prestijli marka yarışması Golden City Awards (Altın Kentler Yarışıyor) 2016’da birincilik kazandığını dile getiren Başkan Yanılmaz, “‘En İyi Toplu Yaşam Alanı Projesi’ dalında Kültür Park, ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ dalında Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, ‘En İyi Sağlık Projesi’ dalında bu yıl temelini attığımız ve Aralık ayında tamamlamayı hedeflediğimiz Türkiye’nin en iyi tesislerinden biri olacak olan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi birincilik ödülü kazandı” diye konuştu.
BAKAN TÜFENKÇİ, “ELAZIĞ BELEDİYESİ HİZMETLERİYLE AK PARTİLİ BELEDİYECİLİĞİN FARKINI ORTAYA KOYUYOR” 
Elazığ Belediyesi’nin çalışmalarının AK Partili Belediyecilik anlayışının farkını gösterdiğini dile getiren Bakan Tüfenkçi ise, “Kimi Belediyeler çukur açar, o çukurlarda insanların yaşamlarına son verirler, genel bütçeden ciddi pay alır vatandaşa hizmet etmek şöyle dursun vatandaşın yaşam hakkı dahil olmak üzere her türlü hakkına karşın çukur kazar ve çukur siyasetinin gereğini yapar. Kimi belediyeler de vatandaşa hizmet sunar çalışmalarında hayvanları dahi ihmal etmez, onlar için dahi gerekli hizmetleri hayata geçirir. İşte AK Partili belediyelerin farkı budur. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın diye yola çıktık. Her çalışmamızda insanı önceleriz ve bütün projelerimiz insan odaklıdır” diye konuştu.
TÜFENKÇİ: “BİRLİKTE HAREKET EDEREK, HİZMETİ GETİRECEĞİZ
Elazığ’ın gelişimi ve dönüşümü açısından gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür eden Bakan Tüfenkçi, “Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin hepsi çok önemli projeler ve Elazığ’ın eksiklerini gideren projelerdir. Milletvekillerimizle, teşkilat üyelerimizle birlikte hareket ettiğimizde hizmetlerin gelmemesi mümkün değil. Elazığ halkı bu hizmetlerin en iyisine layıktır. Biz insanımıza efendi değil, hizmetkar olmak için yola çıktık. Belediyelerimiz de bu amacın gösterileceği en önemli yerlerden biridir. İnsanımızla iç içe, insanımızın sosyal yaralarını tamir ede ede ve insanlarımızın refah pastasından daha fazla pay alabilmesi için gerek merkezi hükümetler, gerekse yerel yönetimler, ilin bürokrasisi ve milletvekilleriyle birlikte hareket ettiğimizde, ilimizi bir üst lige çıkarmamak için hiç bir neden kalmaz. Bu minval üzerine Elazığ’ın çok büyük gayret gösterdiğini biliyoruz. Bu noktada çalışmalarımız devam edecektir. Başarılı hizmetlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı’nı kutluyorum, bölgeye ve ülkeye örnek olacak değerli hizmetlere imza atacağınıza da inanıyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından Bakan Tüfenkçi’ye Elazığ’ın el dokuma halısı, yöresel ürünleri ve şehrin musikisinin tanıtımına katkı amacıyla hazırlanan cd takdim edildi. Bakan Tüfenkçi, Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Elazığ Belediyesi’nden ayrıldı
ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye