“EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE ELAZIĞ’A GELECEĞİM”


Bu haber 2016-04-01 14:39:49 eklenmiş ve 445 kez görüntülenmiştir.

Başbakanlığın daveti üzerine; Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ürdün’e giden Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık Ürdün ziyaretinden döndü.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirerek yurt dışı ziyaretlerine Anadolu Medyasını da götürme kararı almıştı.

 

Anadolu Medyasına sahip çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Cumartesi günü başlayan Ürdün ziyaretine Anadolu Medyasından ilk olarak Elazığ’dan Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık davet edilmişti.

 

Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu ile aynı uçakta Ürdün’e hareket etti. Başbakan Davutoğlu'na, eşi Sare Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da eşlik etti.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ürdün’de Ürdün Başbakanı Abdullah En-Nusur tarafından resmi törenle karşılandı. Ürdün Kralı 2. Abdullah başta olmak üzere birçok diplomatik görüşmeye katılan Başbakan Davutoğlu, ziyaret boyunca çeşitli temaslarda bulundu ve her iki ülke için önem arz eden anlaşmaları imzaladı.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ülke açısından önem arz eden görüşmeleri gerçekleşirken, Anadolu Medyasından Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ve Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bakır’ın da aralarında olduğu gazeteciler çeşitli temaslarda bulundu. Zeki Akbıyık, Ürdün’de hem çeşitli ziyaretlerde bulundu hem de Türk gazetecilerle birlikte Ürdün’ün tarihi mekânlarını gezdi.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ürdün ziyareti sonunda aralarında Elazığ’dan Zeki Akbıyık’ın da olduğu gazetecilerle Ürdün Four Seasons Hotel’de bir araya geldi.

 

DAVUTOĞLU: EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE ELAZIĞ’A GELECEĞİM

Başbakan Ahmet Davutoğlu programa Elazığ’dan katılan Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a, “Adını Esmaül Hüsna’dan alan Sultan Aziz’in emaneti El-aziz’e selamlarımı iletin. Biz Elazığ’ın her köşesiyle gurur duyuyoruz. Elazığ arkamızdaysa, Balak Gazinin torunları arkamızdaysa hiçbir gücün karşısında eğilmeyiz. Elazığ bizim manevi öncülerimizin, evliyalarımızın şehridir. Elazığ Fatihlerimizin, ilim adamlarımızın şehridir. Elazığ aziz insanların şehridir. Allah Elazığ’ı her zaman Aziz eylesin. Gakkoşların yiğit diyarı her zaman bizim yanımızda oldu. Biz de her zaman Elazığ’ın yanında olacağız” diyerek Elazığlıların kendinde ayrı bir yeri olduğunu, en kısa zaman içerisinde Elazığ'a ziyarete geleceğini söyledi.

 

DAVUTOĞLU: YEREL MEDYAYI TAKİP EDİYORUM

Anadolu Medyasına verdiği önemle de ilgili Zeki Akbıyık’a açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Siyaset her zaman yerelden başar diye bir söz vardır. Türkiye’de yerel medyanın gücü bazen yeterince anlaşamıyor. Ama biz bunun idrakindeyiz. Yerel medyanın insanlara dokunuşu başkadır. Bende bazen uydu üzerinden takip ediyorum. Çok sıcak çok samimi görüyorum yerel medyayı” dedi.

 

DAVUTOĞLU: PAZARLIKÇI BİR ANAYASAYI DOĞRU BULMUYORUM

Ülke gündemiyle de ilgili değerlendirmelerde bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bütün ihtiyaçlara cevap verecek anayasayı yazmak üzere harekete geçtik. Önümüzdeki hafta anayasa hukukçusu akademisyenlerle toplantı yapacağım. Sonra geçmişte Anayasa Komisyonu’nda çalışan arkadaşlarımızla toplanacağım. Hedefimiz, 1-1.5 ay içinde iskeletiyle ortaya çıkarmaktır. Pazarlıkçı bir anayasayı doğru görmüyorum. Revizyonist anayasayı da doğru görmüyorum. Farklı bir anayasa hedefliyoruz. O felsefeyi bulana kadar çalışacağız. Parlamenter mi değil mi, ne olduğu belli olmayan bir yönetim sistemi yerine açık, net bir sisteme ihtiyaç var. Bu da son geldiğimiz nokta itibariyle başkanlık sistemi. Ama bu başkanlık sisteminin de güçler ayrılığı sistemi ve karşılıklı denge-denetlemenin o kadar iyi tanımlanmış olması gerekir ki kimsenin zihninde şüphe kalmamalı” ifadelerini kullandı.

 

DAVUTOĞLU: TOPLUM PSİKOLOJİSİNİ DEĞİŞTİRMEK LAZIM

Başbakan Davutoğlu teröre karşı alınan güvenlik önlemleriyle ilgili yaptığı acıkmada, “Güvenlikle ilgili tedbirleri alıyoruz. Geçen gün çok hoşuma gitti. Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek, İstiklal'e gitmiş, alışveriş yapmış. Bütün bakan arkadaşlarıma söyledim, "Önce siz çıkacaksınız. Önce biz gideceğiz alışveriş merkezlerine..." Güvenlikçi tutum takınmadan toplum psikolojisini değiştirmek lazım” dedi. Başbakan Davutoğlu, paralel yapıya da değinerek,” Bu, emniyete ve güvenlik birimlerine sızmış bir terör örgütü. PKK'nın algı operasyonunu Paralel yapıyor. MİT TIR'ları operasyonu yapıyor, cumhurbaşkanımızı, beni ve MİT müsteşarımızı hedef alıyor. Uluslararası camiada Türkiye, DAEŞ'e destek veriyor algısını yayan kim? Paralel. Bunu Kobani olayında kullanan kim? HDP. Siyasi kampanyaya dönüştüren kim? CHP. Burada Paralel'in orkestrasyonu var. Terörün Avrupa'yı vurmasından sonra duyarlılık arttı. O teröristin Türkiye'de yakalanıp iade edilmesinden dolayı kendi içlerinde müthiş bir özeleştiri var. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları sonrası bir iç tartışma doğdu, bu da sağlıklıdır” dedi.

 

AKBIYIK: BAŞBAKANIMIZ ELAZIĞ’A SELAMLARINI İLETTİ

Başbakan’ın Ürdün ziyaretiyle ilgili açıklama yapan ve ziyarette Elazığ’ı temsil eden Gazeteci Zeki Akbıyık, “Başbakan'ımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte yaptığımız Ürdün Ziyareti programımız çok verimli geçti. Ürdün ziyaretinde Ülkemiz ile bir kez daha gurur duyduk. Anadolu Medyasına büyük önem veren Başbakan'ımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na, sıcak ilgi ve alakası mütevazi kişiliği ile Başbakanlık Basın Baş Müşaviri Sayın Osman Sert'e ve Anadolu Medyasının hak ettiği yere gelmesi için büyük mücadele veren Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan'ı Sayın Sinan Burhan'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye