İL ÖZEL İDAREMİZDEN BİR İLK DAHA…


Bu haber 2016-04-30 13:16:01 eklenmiş ve 342 kez görüntülenmiştir.

İl Özel İdaresi tarafından projesi yürütülen ve tamamı hibe olan Avrupa Birliği IPA programı kapsamında Sanayi Bakanlığınca yürütülen Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı (BROP) kapsamında kabul edilerek sözleşmesi yapılan “Elazığ İŞGEM’in Sanayi Altyapısının Geliştirilerek Bölgesel ve Sektörel Yapıya Kavuşturulması” isimli projemize ait yer teslimi yapıldı.

Proje sahasında inşaatın başlatılması ve yer teslimi için 26.04.2016 tarihinde Elazığ İl Özel İdaresi toplantı salonunda toplanıldı. Toplantıya proje sahibi olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU başkanlık etti.

Yapılan toplantıya Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları, İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü ve Proje Koordinasyon Birimi personeli, Sanayi Bakanlığı adına AB Mali Programları Daire Başkanlığından Proje Müdürü Özden KARADAĞ İnşaat işlerinin yapım aşamasında sözleşme hükümlülüklerine göre yürütülmesinin takibini yapacak olan TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş. temsilcileri Müşavir firma sıfatı ile ve Yüklenici firma olarak da KLV İnşaat A.Ş. temsilcileri hazır bulundu.

Yapılan toplantıda bir değerlendirmede bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU yapmış olduğu açıklamada;

“ Tamamı hibe olan bu muhteşem projenin gerçekleşmesinde öncelikle Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine şükranlarımı arz ediyor ve emeği geçen tüm personellerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.

Şu an itibari ile şantiye kuruluş aşamasında olup, inşaat işlerine başlanılacaktır.

İŞGEM 2 Projesinin ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum

İhale süreçleri aşamasında Sanayi Bakanlığı Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü AB Mali Yardımları Programlama İhale ve İzleme Dairesi Başkanlığı nezaretinde Ankara’da İl Özel İdaremiz teknik elemanlarımızdan oluşturulan ihale komisyonu marifetiyle 3 bileşene ait ihale süreci neticelendirilmiş durumdayız.

Projenin toplam tutarı 9.447.114 Euro olup, bu bütçenin % 85’i AB’ ince, % 15’i ise Sanayi Bakanlığınca karşılanmaktadır.

Proje 35 işlik, 3 katlı bir adet yönetim binası, ortak kullanım için soğuk hava deposu ve açık otopark alanlarından oluşmaktadır.

Sözleşme genel koşulları gereği yüklenici KLV firması temsilcilerinin katılımı ile atılan imza neticesinde projenin uygulanacağı alanın yer teslimi yapılarak inşaata başlama hakkı verilmiştir.

Sözleşme hükümlülükleri gereği inşaat süresi 365 gün olup, 17.04.2017 tarihinde inşaatın tamamlanması planlanmaktadır.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından yüklenici firma ile İŞGEM 2 projesinin yer teslimi ve inşaat sözleşmesi imzalandı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye