Kahramanlarımızın Ailelerini Ağırladık...


Bu haber 2016-06-20 15:50:40 eklenmiş ve 626 kez görüntülenmiştir.

Şehit aileleri ve Gazilerimiz, Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesinin organize ettiği iftar programında bir araya geldiler.

Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi işbirliğinde düzenlenen iftar programına Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz, Vali Yardımcıları Zekeriya Göker ve Üzeyir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Suat Kenç, Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz; ‘ Bu özel günde, ramazanın bereketiyle bayramına erişeceğimiz özel bir günde birlikteyiz. Valiliğimizle birlikte organize etmiş olduğumuz bu davetimize teşriflerinizden dolayı şehit yakınlarına, gazilerimize çok teşekkür ederim. Bu vatan uğrunda canını feda edenler, gazi olanlar, mücadele edenler bu vatanı bize teslim etmiş olan insanlardır. Çanakkale’de Kurtuluş Savaşında bu mücadele verildi, bugün de veriliyor, yarın da bu mücadele verilmeye devam edecektir. Ancak Ülkemizdeki vatan birliğimiz, devlet birliğimiz, millet ve bayrak birliğimiz inşallah hiçbir zaman bozulmayacaktır. Bu vesile ile şehit yakınlarına ve gazilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum’ dedi.

Vali Murat Zorluoğlu ise yapmış olduğu konuşmada; ‘Bu mübarek ayda, bu mübarek günde, bu güzel iftarda sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk ve bahtiyarlık duyuyorum. Belediye Başkanlığımız ile beraber organize ettiğimiz bu iftara icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bugün ülkemizin teröre ve teröristlere karşı vermiş olduğu mücadele öyle sıradan bir mücadele değildir. Bu bizim milletimizin, devletimizin bir beka meselesidir. Dolayısıyla bu mücadelede canlarını ortaya koyarak şehit olan kahraman evlatlarımızı bir kere daha buradan minnetle, rahmetle yâd ediyorum. Tekrar hepinize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu mücadelede Gazi olan siz kahraman evlatlarımız, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamanızı temenni ediyorum.’

Vali Murat Zorluoğlu: Şehitlerimizin Bizlere Birer Emanetisiniz.

Sizler şehitlerimizin bizlere birer emanetisiniz diye sözlerine devam eden Vali Murat Zorluoğlu; ‘Biz sizlere o gözle bakıyoruz, o nazarla bakıyoruz ve sizlerin meselelerini, sizlerin sorunlarını öncelikli olarak çözmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Çocuklarınızın eksikliğini, eşlerinizin eksikliğini hissedeceksiniz ama inşallah başka eksikliklerinizi hissetmemeniz için devletimiz elinden gelen gayreti gösteriyor. Allah memleketimize, milletimize zeval vermesin. Hepinize güzel bir iftar temenni ediyorum. Bize ramazana ulaştıran yüce Mevla’dan sağlık, huzur ve afiyet içerisinde bayrama da ulaştırmasını niyaz ediyorum’ dedi.

Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu iftar programı sonunda Şehit aileleri, Gazilerimiz ve yakınlarıyla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye