PROF.DR. EROL KELEŞ’DEN KINAMA


Bu haber 2016-07-18 16:43:21 eklenmiş ve 681 kez görüntülenmiştir.

Büyük millet olmanın yolunun büyük sıkıntılarla yüzleşmekten geçtiğini bir kez daha acı bir şekilde yaşamaktayız. Ülkemiz üzerinde menfaat, şer ve paralel odaklarının emellerini gerçekleştirip milletimizi diz çöktürme gayretleri sonuç vermemiştir, asla da vermeyecektir.

Şehrimiz ve Üniversitemizin geleceğiyle ilgili bazı görüşmelerde ve istişarelerde bulunmak üzere Ankara’da bulunduğum anda gerçekleşen darbe girişimine karşı milletin iradesine sahip çıkmak için ekibimizdeki arkadaşlarla birlikte Genelkurmay Başkanlığının önünde gecemizi geçirdik. 

Üniversitemizden birkaç öğretim üyesi arkadaşım ile birlikte gecenin ilk saatlerinden itibaren milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak adına, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanları doldurun çağrısını dikkate alarak Genelkurmay Başkanlığının önünde yerimizi aldık. O esnada meydana gelen şiddetli çatışmalar neticesinde birlikte olduğumuz Prof. Dr. Ali Ölçücü arkadaşımız bir şarapnelin isabet etmesi sonucu yaralandı. Hocamızın sağlık durumu iyi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Vahim olayla ilgili birçok kişinin Ankara’yı terk edin telkinlerine aldırmaksızın hassas ve demokrasi sevdalısı vatandaşlarımızla birlikte olup, milli iradeden yana bir duruş sergilemenin huzuru içerisindeyiz.

Biliyoruz ki milletimizden yetki almış Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize ve Büyük millet meclisimize yapılan her türlü müdahale milletin iradesini, ideallerini, geleceğini ve hedeflerini tahakküm altına almak demektir. Bu doğrultuda sonraki süreçlerde paralel ve illegal yapılar da dahil tüm karanlık şebekelerle mücadele edeceğimizi ve milletin iradesinin yanında olacağımızı beyan ederim. Millet olarak bir kez daha böylesi darbe girişimlerinin olduğu 15 Temmuzlarla yüzleşmemeyi Yüce Allah'tan diler dua ve gayretlerinizin daimi olmasını beklerim.

Şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimize geçmiş olsun.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye