Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nun Temeli Atıldı


Bu haber 2016-08-08 23:34:41 eklenmiş ve 561 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Belediyesi tarafından inşası tamamlanarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edilecek spor salonu, 7 bin metrekarelik alanda, 2 bin 285 metrekarelik zemin üzerine inşa edilecek.
Doğukent Mahallesi, Hayır Çarşısı yanında inşasına başlanan bin kişi kapasiteli 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu temel atma törenine, Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, İl Müftüsü Peyami Güngör ve vatandaşlar katıldı.
BAŞKAN YANILMAZ: “GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZDİR”
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mehteran Takımı gösterisinin ardından söz alan
Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, görevde bulundukları süre zarfında çocukların ve gençlerin geleceğine, gelişimine katkı sağlayacak her çalışmayı öncelediklerini ifade ederek, “Şehrimizde bizden önceki yıllara ait 17 adet semt sahası bulunuyordu. Bizler ise iki yılda 25 adet yeni semt sahasını hizmete sunduk. Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımımız son iki yıldır Süper Lig şampiyonu olarak ülke çapında önemli bir başarıya imza atmıştır. Yine 2014 yılında kurduğumuz Elaziz Belediyespor futbol takımımız ilk sezonda Amatör Lig’de, ikinci sezonda BAL Ligi’nde şampiyon oldu, bu yıl da Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek. Elazığ Belediyesi olarak '12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. İlk yıl 5 bin, ikinci yılımızda 8 bin çocuğumuza ulaştık. Bu yıl ise hedefimiz 10 bin çocuğumuza ulaşmak. Çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu projeyle, şehrimizde sporun alt yapısını oluşturuyoruz. Gençlerimiz için ne kadar destek sağlarsak sağlayalım, ne kadar yatırım yaparsak yapalım hep daha fazlasını yapmak gerektiğinin sorumluluğuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Başkan Yanılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Temelini attığımız spor salonu, evlatlarımızın, yavrularımızın, gençlerimizin ve büyüklerimizin daimi spor yapacağı ve hizmet alacağı bir mekan olarak Elazığ’a hizmet edecek. Buranın ihalesini yaptık ve müteahhit firmamızın 500 günlük iş yapım süresi var. İnanıyorum ki müteahhit firmamız burayı daha hızlı yapacak ve önümüzdeki 2017 yılının eylül veya ekim aylarında bu tesislerin açılışını yapacağız."
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ YAŞATILACAK
Tesis kadar tesisin isminin de büyük önem taşıdığının altını çizen Başkan Yanılmaz, “15 Temmuz’da Türkiye çok önemli bir sınavdan geçti. Ülkeyi bölmek, parçalamak, yok etmek isteyen silahlı hain güçlere karşı, silahsız güçler meydana çıktılar. İmanlarını, yüreklerin, cesaretlerini ortaya koydular. Ve bu ülke, bu vatan bölünmez, bu bayrak inmez dediler, bu yolda şehit oldular. İşte o şehitlerimiz anısın bu spor salonumuzun adını 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu olarak belirledik” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, "Özellikle bu spor salonlarını açarak zihnen, bedenen ve fikren sağlıklı nesil yetiştirmek adına çok önemli faaliyet icra ediyoruz. Zaten siyaset anlayışı olarak böyle yaklaşıyoruz. Millet ve vatan şuurunun farkındalığının yaşandığını gelecek kuşaklara, fiziki altyapı itibariyle de önemli şeylerle bırakmamız lazım. Bu konuda yapılacak çalışmaların tamamen bu milletin ana sütü kadar helal hizmetler olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
ZORLUOĞLU: “TÜRKİYA TÜM ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK GÜÇTEDİR”
Vali Murat Zorluoğlu, Türkiye’nin büyük ve güçlü bir ülke olduğunu, yaşanan tüm zorlukların üstesinden gelindiğini ifade ederek, "15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi hiçbir şekilde bizim yatırımlarımızdan vazgeçmemize neden olmadı. İlk günden itibaren kamu hizmetlerinde hiçbir kesinti yaşanmadı. Halkımızın ve milletimizin rutin hayatını olumsuz etkileyecek herhangi bir gelişme olmadı. Kamu hizmetleri ve yatırımlarımız devam ediyor. Bu yeni düzenlemelerle birlikte daha da büyük yatırımlar ülkemizde ve ilimizde hayata geçirilecek" dedi.
İl Müftüsü Peyami Güngör tarafından yapılan duaların ardından protokol mensuplarının temel atma butonuna basmasıyla tören sona erdi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye