Vali Zorluoğlu: Milletimiz Bir Bütün Olarak Destan Yazdı


Bu haber 2016-08-11 22:17:37 eklenmiş ve 356 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Demokrasi Meydanında devam eden Demokrasi Nöbeti dün akşam sona erdi. Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığlıların Demokrasi Nöbeti boyunca milli iradeye sahip çıkarak kendilerine yakışanı yaptığını açıkladı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan ve toplumun tüm kesimlerinin katılımları ile devam eden Demokrasi Nöbeti dün gece gerçekleştirilen final programı ile bitirildi. Final programına katılan ve vatandaşlarla bir araya gelen Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığlıların darbe girişiminin ilk anından itibaren milli iradeden yana tavır alarak meydanları doldurduğunu kaydetti. Kriz Fırsata Döndü ve FETÖ Devletten Tasfiye Edildi Vali Zorluoğlu şu ifadelere yer verdi; “Elazığlılara gösterdikleri duyarlılıkları nedeniyle devletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. İlk günden ve ilk andan itibaren her türlü ayrılığı bir kenara bırakıp müşterekleri öne çıkararak kendi iradelerine ve hükümetlerine sahip çıktılar. Krizler aynı zamanda fırsatları da ortaya çıkarır. Türkiye bu krizden daha da güçlenerek, kuvvetlenerek çıkmıştır. Kazanımlardan birisi toplumsal ve siyasal kesimler arasındaki gerginliklerin bu meydanlarda erimesidir. Her kesimden ve her görüşten insan meydanlarda bir araya geldi ve birliktelikler oluştu. Bu birlik ve beraberlik Yenikapı Mitinginde daha net olarak ortaya çıkmıştır. Bu toplumsal birliktelik ülkemiz için çok değerlidir ve bu uyumu devam ettirebilirsek Türkiye’nin geleceğinin çok daha aydınlık olacağını düşünmekteyim. Bu fırsatlardan biri de FETÖ’nün devlet içerisinden ayıklanmasına fırsat sağlamasıdır. OHAL yetkisi ile birlikte bu örgütün uzantıları hem kamudan hem de özel sektörden süratle tasfiye edilmektedir. Bu da bu krizin bir başka kazanımı olmuştur”. Kahramanların Hikâyeleri İleride Yazılacaktır Darbe girişiminin engellenmesinde kahramanca duruş sergileyen vatandaşların hikâyelerinin ileride yazılacağını kaydeden Vali Zorluoğlu; “Darbe girişiminde yaşanan çok önemli kahramanlıklar vardır. Milletimiz bir bütün olarak bir destan yazmıştır. Elazığ’da da çok önemli kahramanlıklar yaşandı, bunlar önümüzdeki günlerde yazılacaktır. Her ne kadar Elazığ’da tanklar sokağa çıkmadıysa da insanlar bunlara karşı dirençli ve hazırlıklıydı. Elazığ’da da bu şekilde bir kalkışma olsaydı ben eminim ki Elazığlılar da tankların önüne yatmaktan çekinmeyecek, aynı kahramanlıkları göstereceklerdi. Bir kez daha ortaya çıkmıştır ki Elazığ ülkemiz için çok önemli bir şehirdir ve biz de bu şehirde Valilik yapıyor olmaktan onur ve gurur duyuyoruz”.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye