ELAZIĞ'DA PATLAMA !


Bu haber 2016-08-19 11:27:16 eklenmiş ve 507 kez görüntülenmiştir.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne terör örgütü PKK mensuplarınca bomba yüklü araçlasaldırı düzenlendi. Saldırıda, 3 polis şehit düştü. Saldırının ardından bazılarının durumu ağır olan yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.  Saldırı sonucu İl Emniyet Müdürlüğü binası ve çevredeki birçok binada hasar oluştu. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki araçlar da zarar gördü.Patlama bölgesinde büyük bir çukur oluştu. 

Patlamanın ardından Elazığ'a gelen ve olay yerinde inceleme yapan Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle:

''İlk anda 3 polisimiz şehit ve 217 yaralımız hastanelere sevk edildi. Yaralılardan 72 tanesi taburcu oldu. 145 tanesi de 5 hastanede tedavisi devam ediyor. Yaralılarımızdan 60 tanesi sivil vatandaşlarımızdan oluşuyor. 20 yaralının durumu ciddi. Bunlardan 2 polisimizin yarası biraz daha ağır. 

Yine hain terör örgütü devriye görevi yapmakta olan askeri araca el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. 4 askerimiz şehit, 5 yaralımız var. Gördüğünüz gibi terör örgütü adeta omuz omuza iş birliği içindeler. 15 Temmuz’da yaşanan başarısız darbe girişiminden  sonra örgüt artık iddiasını yitirmiş ve görevi bölücü terör örgütüne devretmiştir. Bu terör örgütlerinin başında onları yöneten akıl aynı akıldır. İhtiyaca göre birine görev veriyor. Olay yerinden söylemek istiyorum, bu yola baş koyduk. Hiçbir terör örgütü Türkiye ile bilek güreşine giremeyecek. Bu milleti hiçbir terör örgütü teslim alamayacak. Bunların çılgınlaşmasının arkasında polis, jandarma ve askerimizin artan bir kararlılıkla takibi vardır.

BUNA BENZER OLAYLARI YİNE BEKLEYEBİLİRİZ

Buna benzer olayları yine bekleyebiliriz ama bu bizi bir an bile yıldırmaz, yolumuzdan geri koyamaz. Hepimizin canı yanıyor. Şehitlerimiz var, yaralılarımız var ama bir başka gerçek daha var kardeşlerim. Önemli olan Türkiye’nin bekasıdır. 79 milyon vatanevladının 15 Temmuz’da gösterdiği o asil duruş bundan sonra  da bölücü terör örgütünü bu ülke topraklarında yok edinceye kadar devam edecek. İşin sonu nereye varırsa varsın ya istiklal ya ölüm diye yolumuza devam edeceğiz.

BUNU YAPAN PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Bölücü terör örgütünü bölge insanımızla aramızdan çıkaracağız ve el ele omuz omuza Türkiye’nin gelecek yolculuğunda birlikte hareket edeceğiz. Konu vatan olunca gerisi teferruattır anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.
Her şey belli. Bunu yapan bölücü, PKK terör örgütüdür. Bununla ilgili de gereken takibatlar başlamıştır. 

ALARM DURUMU BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKTI

 

Bunun yorumlanacak bir tarafı yok. Terör örgütü artık emir komutayı kaybetmiş durumda. Nereyi bulursa oraya adeta intihar saldırıları yapıyorlar. Elazığ bu saldırıyla yıkılacak değil, ne Elazığ’da ne başka yerde bu hain terör örgütü yaşam hakkı bulamayacak. Her türlü tehdide karşı gereken çalışmayı gösteriyoruz. Bundan sonra da alarm durumunu bir üst seviyeye çıkarmış bulunuyoruz. Bu olay olur olmaz valilik değil tüm sağlık ve kurtarma birimlerimiz 10 dakika içinde buraya geldi. 20 dakika içinde de yaralılarımız hastanelere yetiştirildi. Anında müdahalenin kayıpların azaltılmasına katkısı oldu.''

Son Nokta Gazetesi olarak bu hain saldırıyı kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye