Malatya Heyetinden Elazığ’a Geçmiş Olsun Ziyareti


Bu haber 2016-08-22 10:08:04 eklenmiş ve 495 kez görüntülenmiştir.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya İl Yönetiminden oluşan bir heyet Emniyet Müdürlüğüne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile birlikte Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’na bir geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Çalık : Malatya ve Elazığ İki Kardeş Şehirdir

Ziyarette bir değerlendirme yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık “Bugün Elazığ Valiliğimize 18 Ağustos’ta Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan ve Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısının ardından geçmiş olsun ve başsağlığı için Malatya Belediye Başkanı, İl Başkanı ve parti teşkilatımız ile birlikte ziyaret etmekteyiz. Olayın ardından Sayın Başbakanımız Elazığ’a gelmiş ve ilgili bakanlarla birlikte incelemelerde bulunmuştur. Elazığ’da da Sayın Valimiz gerekli olan işlemleri yürütmüştür. Olayda yaralanan 215 yaralıdan 35’inin halen hastanelerde tedavisinin devam ettiğini ve bunlardan 6’sının durumunun diğerlerine göre daha ağır olduğunun bilgisini aldık. Hastanelere de giderek gazilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağız.

Türkiye zor bir dönemden geçmektedir. Ülkemiz çok sayıda terör örgütü tarafından kuşatma altına alınmak istenmektedir. Bu saldırılardan biri de maalesef teröre geçit vermeyen yapısı ilke bilinen Elazığ’a yapılmıştır. Elazığ teröre karşı hep dimdik durmuş ve bundan sonra da duracaktır. Elazığ halkı 15 Temmuz’da başlayan demokrasi nöbetlerinde de ülkesine ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bir kez daha yaralılarımıza geçmiş olsun diyorum, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu arada bir defa daha ifade edeyim ki Malatya ve Elazığ kardeş iki şehirdir ve bu kardeşliği kimse alsa bozamayacaktır”.

Vali Zorluoğlu : Elazığ ve Malatya Arasında Bir Dayanışma Vardır

Vali Murat Zorluoğlu ise şunları söyledi “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık, Sayın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberindeki Malatya heyetine ben ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu zor günlerde Malatya’nın desteğini biz arkamızda hissettik. Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımızın ilk andan itibaren ilgisi, Malatyalı hemşerilerimizin kan bağışına gösterdikleri alaka ve bugün de bu

heyetin bizleri ziyaretleri bu desteğin birer göstergesidir. Malatya ve Elazığ arasında var olan tatlı rekabet zor zamanlarda kardeşliğe ve dayanışmaya dönüşmektedir. Yaşanan bu terör hadisesinde de iki şehir arasında güzel bir dayanışma ortaya konulmuştur.

Elazığ tarihinde görmediği büyük bir saldırı ile karşı karşıya kalmıştır. Elazığ PKK terör örgütüne asla ve kata destek olmayan ve toplumsal taban bulamadığı şehirlerden biridir. Teröre karşı daima devletinin yanında kale gibi durmuş bir şehirdir. Bir diğer yönü ise farklı toplumsal ve inanç kesimleri uzun yıllardan beri Elazığ’da iyi ilişkiler, dostluklar ve komşuluklar içerisinde yaşamaktadır. Elazığ’ın bu iki özelliğini kaybetmeden devam etmesini sağlayacağız.

Bu terör hadisesi Elazığ’ı yıkamaz. Bu münferit bir hadise olarak terör örgütünün kara tarihinde yer alacak bir saldırıdır. Bir daha Elazığ’da böyle bir hadisenin yaşanmaması için de gerek Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hükümetimiz ve sivil toplum örgütlerimiz ve gerek bizler teyakkuz halindeyiz. Dün de teröre karşı çok büyük katılımlı bir miting gerçekleştirildi. Elazığ tek ses ve tek yürek olarak buradan terör örgütüne geçit olmayacağını haykırmıştır. Tekraren Sayın Çalık’a ve Malatya’dan gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum, destekleriniz bizler için çok önemlidir”.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye