Bakan Eroğlu Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti


Bu haber 2016-10-20 22:12:27 eklenmiş ve 500 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve AK Parti Elazığ milletvekilleri ile il protokolünün eşlik ettiği Bakan Eroğlu’nu Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle karşıladı.
Ziyarette 2014 yerel seçimlerinin ardından başlattıkları çalışmalara ilişkin bir sunum yapan Başkan Yanılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Elazığ Belediyesi’nin Cip Barajı Mesire alanı, Zafran Mesire Alanı, Hayvan Hastanesi, Şorşor Deresi Projesi gibi yatırımlarına verdiği destek ve katkılardan dolayı Bakan Eroğlu’na teşekkür etti.
BAKAN EROĞLU’NDAN BAŞKAN YANILMAZ’A TEBRİK
Başkan Yanılmaz’ı çalışmalarından dolayı tebrik eden Bakan Eroğlu, “Başkanımızı özellikle kurumlarla işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Şorşor Deresi, yapılacak çalışmalarla şehrin gerdanlığı haline dönüşecek. Hayvan Hastanesi dünyada sayılı modern tesislerinden biri olarak hayata geçiriliyor. Şehrin yaşam merkezi Kültür Park muhteşem kartpostallık hüviyete sahip bir çalışma olduğunu dile getiren Bakan Eroğlu
Ancak en önemli başarı şudur. Elazığ Belediyemiz Türkiye’de en kısa sürede yeşil alan, mesire alanı ve parklarını en çok artıran şehrimizdir. Bu kısa sürede şehre yaklaşık 1 milyon metrekarelik bir alan kazandırıldı. Bu kısa sürede şehrin nefes alacağı bu alanların şehre kazandırılmasına yönelik gerçekleştirilen çalışma tüm takdirlerin üzerindedir. Elazığ’da bir marka şehir oluşturuluyor. Türkiye’nin pek büyük şehrinde katı atık bertaraf tesisi bulunmazken Elazığ Belediyesi metan gazından elektrik üretiyor. Çevrecilik sözde değil, özdedir. Hakiki çevreci Belediye Başkanımız buradadır, kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Elazığ’da gerçekleştirilecek yatırımlara ilişkin bilgi veren Bakan Eroğlu, “Hamza Bey Barajı tamamlanmak üzeredir. İsale hattının temelini atıyoruz, çok modern bir arıtma tesisi inşa edeceğiz. Böylece Elazığ, 2060 yılına kadar memba suyu kalitesinde içme suyuna kavuşacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek, Bakanlık olarak çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. 2017 yılından itibaren Bakanlık olarak gerçekleştireceğimiz yatırımlarla birinci sıraya yükseleceğiz” dedi.
Başkan Yanılmaz ziyaret sonunda Bakan Eroğlu’na lezzetiyle fark oluşturan Baskil kayısısı hediye etti.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye