VALİ ZORLUOĞLU, “GÜNDEM” PROGRAMINA KONUK OLACAK


Bu haber 2016-10-25 13:16:30 eklenmiş ve 449 kez görüntülenmiştir.
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Kanal E ve Kanal Fırat Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu “Zeki Akbıyık ile Gündem Özel” programının konuğu olacak.
 
5 Mart 2015 tarihinde ailesiyle birlikte Elazığ’a gelerek göreve başlayan Vali Zorluoğlu, göreve başladığı günden buyana yapılan çalışmalar hakkında canlı televizyon programında bilgiler verecek.
 
Göreve geldiği günden bu yana birçok projenin içerisinde yer alan ve her kesimden vatandaşla yakından ilgilenen Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, programda şehir için önem arz eden projeleri tüm ayrıntılarıyla anlatıp Elazığ’ın sorunlarına değinecek. Vali Zorluoğlu, göreve başladığı günden sonra ilk kez 23 Kasım 2015 tarihinde de “Zeki Akbıyık ile Gündem Özel” programının konuğu olmuş ve Elazığ’la ilgili izlenimlerini, projelerini anlatmıştı.
 
 
ZORLUOĞLU, MERAK EDİLENLERİ CEVAPLANDIRACAK
 
Vali Murat Zorluoğlu, “15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece Elazığ’da neler yaşandı, 15 Temmuz sonrasında Elazığ’da vatandaşların milli iradeden yana güçlü duruşunu nasıl değerlendiriyor, FETÖ ile mücadele kapsamında bugüne kadar neler yapıldı, Cazibe merkezi iller arasına giren Elazığ’a hangi sektörlerde destekler verilecek, Elazığ’ın cazibe merkezi desteklerinden etkin yararlanması için neler yapılmalıdır, Elazığlı yatırımcılar devlet destekleri konusunda nasıl daha fazla bilgilendirilebilir, Elazığ’a yeni yatırımcı nasıl çekilebilir, Bölge hastanesi planlanan sürede hizmete girecek mi, Uluova Sulama Projesi’nde gelinen son durum nedir, tarım sektöründe Elazığ nasıl, yeni yatırımların yapılması mümkün mü” gibi tüm bu soruları ve daha fazlasını cevaplandıracak…
 
AKBIYIK, BAŞBAKAN’I DA KONUK ALMIŞTI
 
Elazığ’ın başarılı gazetecilerinden Kanal E ve Kanal Fırat Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık 1 Kasım seçim sürecinde de “Anadolu Soruyor” programı kapsamında, dönemin Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nu da konuk almıştı. Gazeteci Akbıyık, Başbakan Yardımcıları ve Bakanlarla Türkiye’nin farklı noktalarından canlı programlar yapmış ve seçimin nabzını tutmuştu. Bu kez Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu programında ağırlayacak olan Zeki Akbıyık, Elazığ’da merak edilenleri soracak.
 
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nun konuk olacağı Kanal E ve Kanal Fırat Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu “ZEKİ AKBIYIK İLE GÜNDEM ÖZEL” programı 24 Ekim Pazartesi Günü saat 21’de Kanal E ve Kanal Fırat ortak canlı yayınında olacak.
ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye