Nazif Bilginoğlu’na Veda Programı Düzenlendi


Bu haber 2017-01-07 22:31:15 eklenmiş ve 583 kez görüntülenmiştir.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini Mehmet Sabuncu’ya devreden Nazif Bilginoğlu için bir veda yemeği düzenlendi.
 
İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa Vali Murat Zorluoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü ve İl Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, Genel Sekreter Yardımcıları ile Özel İdare Birim Müdürleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Yoliş 2 Nolu Şube Başkanı Vahdettin Erten, İl Özel İdaresinin büyük bir kurum olduğuna değinerek, Nazif Bilginoğlu’na kuruma katkıları nedeniyle teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü Nazif Bilginoğlu’nun görevi süresinde gayretle hizmet etmeye çalıştığını ifade ederek, bundan sonraki hayatında başarılar dilediğini söyledi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise “Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Devlet bürokrasisinin en beğendiğim yanlarından bir görevden ayrılan amirler, memurlar için düzenlenen veda yemekleridir. Nazif Bilginoğlu ile birlikte çalışma şansımız olmadı ama kendisinin çalışmasını, çalışanlarla ilişkilerini yakından biliyorum. Bu görevi uzun süre yapmak ve sorunsuz bir şekilde görevi devretmek çok önemlidir. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

Nazif Bilginoğlu ise şunları söyledi, “İl Özel İdaremiz Sayın Valimizin öncülüğünde İl Genel Meclisimizin desteğinde Elazığ’a birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel hizmetler yapmıştır. Amacımız iyi niyetle devletimizin bize verdiği imkânları milletimize sunmak olmuştur. Çok keyifle bu görevi yürüttüm, sıkıntıları anlarımız da oldu elbette ancak bunları da aştık. Çalışma barışını sağlayan işçi ve memur sendikalarımıza teşekkür ediyorum. Elbette yapmak isteyip de yamadıklarımız olmuştur ancak yapabildiklerimizi büyük bir heyecanla yapmaya gayret ettik. İl Özel İdaresine sürekli yeni kaynaklar üretmeye çaba gösterdik. Mehmet Sabuncu kardeşimin döneminde de aynı şekilde başarılı hizmetlerin gerçekleştirileceğine inanıyorum. Bu görevi yaparken ailemin adına bir zarar getirmemeye de özel bir gayret gösterdim” dedi. 
 
Vali Zorluoğlu: Makamlar Geçicidir Geride Kalan Hizmetlerdir

Vali Zorluoğlu ise şunları söyledi, “Nazif Bilginoğlu için düzenlenen bu programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu dünyada her şey gelip geçicidir. Aslında dünyanın kendisi de gelip geçicidir. Dolayısıyla makamlar mevkiler de aynı şekildedir. Geride bırakılan hizmetler kalıcıdır ve insanlar bıraktığı eserlerle anılmaktadır. Nazif Bilginoğlu’nun geride bıraktığı sekiz yıllık görev süresinde çok sayıda önemli hizmet ve eser bulunmaktadır. Önemli olan geride bırakılan hoş sâdadır. Nazif Bilginoğlu personeli içerisinde çok sevilen bir idareci olmuştur. Görev süresince işçi ve memurlar arasında çok sevilen ve saygı gören bir idarecidir. Aynı şekilde Elazığlılar tarafından da çok sevilmektedir. Bu görev şüphesiz oldukça zor bir görevdir. Aynı anda çok sayıda tarafı dengede tutmanız ve mutlu etmeniz gereken bir makamdır. Sıkıntılı anlar olmuştur ancak geneli değerlendirdiğimizde Nazif Bilginoğlu’nun bu dengeyi iyi sağladığını söyleyebiliriz. Hepimiz için bulunduğumuz görevlerin bir sonu vardır. Nazif Bilginoğlu da bu görevini Mehmet Sabuncu’ya devretti. Bugüne kadar yaptığı değerli hizmetler için Elazığ Valisi olarak Nazif Bilginoğlu’na şahsım ve devlet adına teşekkür ediyorum. Mehmet Sabuncu’ya da Allah’tan üstün başarılar niyaz ediyorum. Halefle selefin aynı vedada buluştuğu programlar hakikaten çok kıymetlidir. Bugün güzel bir devir teslim yaşanmaktadır. İnanıyorum ki Nazif Bilginoğlu bundan sonra daha önemli görevler üstlenecektir. Kendisine ve ailesine hayırlı olsun, inşallah hep beraber memlekete daha güzel hizmetler yapmayı Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi.

Programda daha sonra Nazif Bilginoğlu’na Vali Murat Zorluoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü ve Meclis Üyeleri tarafından plaket verildi.
ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye