HALEP’TEKİ KARDEŞLERİMİZİ UNUTMADIK


Bu haber 2017-02-02 21:18:00 eklenmiş ve 543 kez görüntülenmiştir.

Her gün daha büyük bir insanlık dramının yaşandığı Suriye’de, binlerce bombanın ve yıkımın ortasında hayatta kalma mücadelesi veren kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışan hemşerilerimiz bu kez de Halep’ teki mazlumlarla ekmeğini paylaştı.
Geçmişten bugüne dünyadaki tüm mazlum halklara büyük bir kardeşlik ve merhamet örneği sergileyen Elazığlı hemşerilerimiz, 11 Ocak-31 Ocak 2017 tarihleri arasında başlatılan kampanya sonucunda topladıkları 4 tır yardım malzemesini, Suriye’nin kadim şehri Halep’e göndermek üzere dualar eşliğinde uğurladı.
Uğurlama töreninde konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şube Başkanı Erdal Altunbaş, her daim mazlumların yanında olmaya devam edeceklerini, Suriye’de artık kalıcı barışın sağlanması gerektiğini ve yaptıkları yardımların da artık daha farklı boyutlarda olmasını istediklerini belirtti.
Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ise dünya dengelerinin çok adaletsiz bir dağılıma sahip olduğunu vurgulayarak, yeryüzünde yaşayan bütün mazlumlara yardım etme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.
Son olarak konuşan ve her zaman mazlumun yanında zalimin de karşısında olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Masar Ayas, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye yaklaşık 5 yıldır Suriye'deki mazlumların her zaman yanında olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 5 yıldır ülkemizde üç buçuk milyon Suriyeliyi misafir etmekteyiz ve onların giyimden gıdaya bütün ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Allah devletimize zeval vermesin. Bu kampanyaya destek olan ve yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun”.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye