CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELAZIĞ’DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak depreminin birinci yıl dönümü nedeniyle Elazığ’a geldi.
Bu haber 2021-01-25 20:31:55 eklenmiş ve 989 kez görüntülenmiştir.
   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Elâzığ havalimanında; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elâzığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elâzığ Milletvekilleri; Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve CHP Milletvekili Gürsel Erol, Elâzığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğluları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve Elazığlı vatandaşlar karşıladı.
 
  Depremin şehre verdiği zararı ve acıların sarılması amacıyla yapımına hemen başlanılan konutların alanlarını helikopterle havadan inceleyerek, bilgi alanCumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Yazıkonak Beldesi’ne geçti. Beldede tamamlanan TOKİ konutları önünde düzenlenecek olan konut teslim törenine katılarak şehrin farklı bölgelerinde yapılan konutlardan hak sahibi olan depremzedelere konutlarının anahtarını teslim ederek halkla buluştu.
Erdogan halka yaptığı açıklamada"Konutların hak sahibini vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.....
 Her insanımızın hayat kalitesini yükselttik ve geleceğe ümitle bakmasını sağladık. Elazığ’a son 18 yılda toplam 16 milyar tutarında yatırım yaptık.  Deprem konutları dışında 7 bin 500 konutu da sizlerin hizmetine sunduk...
  Önümüzdeki dönemde Elâzığ çok daha büyük hizmetlerle, eserler le, yatırımlarla buluşmaya devam edeceğiz... Bugüne kadar girdiğimiz her mücadelede yanımızda yer alan Elazığ’a tüm gakgoşlara selamlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin diyorum. Bu duygularla bir kez daha anahtar teslimini yapacağımız konutların ve sosyal tesislerin hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Deprem anından bugüne kadar Elazığ’ın yaralarını sarmak için çalışan tüm kurumlarımıza, özellikle de İçişleri Bakanlığımıza ve AFAD’a, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Hasar Tespitlerini yapmak sureti ile konutların inşasını sağlayan bakanımıza ve TOKİ’ye teşekkür ediyorum..."dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sonraki durağı ,İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin açılış töreniydi.
  Törende yaptığı açıklamada,  “  İpek Yolunun bizim tarihimizdeki yeri farklı. Bu bizim doğuş yolumuzdur. Doğuş yolumuzun güzergâhının El Aziz'de olması ve bizim için önemlidir. Böyle bir adımda Leyla kardeşimizin attığı adımla birlikte emeği geçen bütün bakan arkadaşlarımıza özellikle Gençlik ve Spor bakanımıza, Sanayi ve Teknoloji bakanımıza teşekkür ederim...
Bu etkinliklerle birlikte inanıyorum ki İpekyolu farklı ses getirecek.  Bütün milletvekili arkadaşlarım ellerinden gelen her türkü desteği veremelidir.  Bu vesile ile emeği geçen tüm kardeşlerimi tebrik ediyor ve kutluyorum. Bu süreç içerisinde gerek şu andaki valimiz, gelecek valilerimiz, belediye başkanımızın desteklerini olması önem arz ediyor. Bu yolcuğumuz önemli yolculuğa vesile olacaktır” ifadelerine yer verdi.
 
  Tören açılışının ardından Elazığ Valiliğinde il protokolü ile düzenlenecek toplantıda bir araya gelen Erdogan Cumhurbaşkanı Erdoğan Valilik ziyaretinin ardından Elazığ’dan ayrılacak.
ETİKETLER : #ELAZIĞ #Cumhurbaşkanı #elazığ gündem
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye