ETSO ile MTSO Kardeş Oda Oldu

Malatya TSO ile Elazığ TSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı.
Bu haber 2021-08-16 18:02:35 eklenmiş ve 264 kez görüntülenmiştir.

   Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) binasında düzenlenen protokol imza törenine Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odaso (ETSO) Başkanı Asilhan Arslan ile iki odanın yönetim kurulu ve meclis üyelerinden yoğun katılım gerçekleşti. Malatya TSO olarak bölgedeki tüm şehirleri, oda ve borsaları kardeş olarak, yol arkadaşı olarak gördüklerini belirten Başkan Sadıkoğlu, “Elazığ TSO Başkanımız Asilhan Arslan kardeşimizle her daim dirsek teması halindeyiz. Şehirlerimizin ekonomik olarak gelişimi noktasında aynı vizyonda çalışıyor, sık sık istişare ediyoruz. Bugün bu durumu, kardeş oda protokolüyle resmiyete dökeceğiz. Elazığ TSO ile özellikle deprem döneminde ciddi bir işbirliğimiz oldu. Bizlerin girişimi ve TOBB’un da desteği ile ilimize gönderilen 120’yi aşkın yardım tırlarından Malatya’ya lazım olanı Malatya’ya, Elâzığ’a lazım olanı da Elâzığ’a iletmek suretiyle güçlü birlikte çalışmamız oldu. Elazığ, bölgemiz için önemli bir şehir. Özellikle madencilik sektörü başta olmak üzere birçok alanda ciddi ihracat rakamları olan Elazığlı sanayicimizin bu gayreti bizleri mutlu ediyor. 2020 yılının Ocak ayında yaşadığı depremin ardından hızlı bir toparlanma içerisine giren Elazığ’dan, 2021 yılının ilk 7 aylık döneminde 192 milyon dolar gibi bir ihracat yapılmış olması bölgemiz ve ülkemiz ekonomisi adına sevindiricidir” dedi.

  “Bölgemizin ekonomik olarak kalkınması ve büyümesi, biz oda ve borsaların birlikte hareket etmesinden geçiyor” ifadeleriyle belirten Başkan Sadıkoğlu, “Dünya çapında ekonomide büyümenin en önemli unsuru ortak hareket etme kültürüne sahip olmaktır. Bugünden sonra, Malatya ve Elazığ’ın sanayisi, ticareti, turizmi gibi birçok alandaki faaliyetlerinin gelişmesine katkıda bulunmayı, sosyal ve kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmeyi ve aramızda bilgi paylaşımı yapmayı hedefliyoruz. Çünkü dünyada paylaşınca artan tek şey bilgidir. Bugünden sonra ülkemiz ekonomisine ve üyelerimize yarar sağlayacak projeleri birlikte uygulayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hiç şüphesiz ki atacağımız bu imzalar odalarımıza da önemli değerler katacak. Kardeş Oda Protokolümüzün, odalarımıza şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 Malatya ve Elazığ’ın öteden beri kardeş olduğuna vurgu yapan Başkan Arslan, “Oğuzhan başkanımız ve ekibi, ben ve ekibim göreve geldikten sonra büyük bir sinerji ve ortak akıl yönetim modeli yürüttük. Etle tırnak gibi, kardeş gibi birlikte hareket ettik. Oğuzhan başkanımızın ve yönetiminin şuana kadar Malatya ekonomisine sonsuz katkıları oldu, bunun şahidiyiz. Vizyonerlikleri ile risk alarak şehrin kalkınması için muazzam faaliyetlerde bulundular. Malatya-Elazığ kardeşliği tarihe baktığımız zaman binlerce yıla dayanır. Günümüzde de gerek ticarette gerekse sanayide birbiriyle kaynaşmış, iç içe girmiş bir yapıya sahip. Ben Oğuzhan başkanıma bizlere bu fırsatı verdiği için sonsuz teşekkür ediyorum. İmzalayacağımız kardeşlik protokolünün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER : # elazığ tso # malatya tso # asilhan arslan # oğuzhan ata sadıkoğlu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNDEM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye