Elazığ Belediyesi Tarafından Düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Sona Eriyor

Elazığ Belediyesi’nin kurum ve kuruluşlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona eriyor.
Bu haber 2022-01-28 12:16:47 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

  28 Kasım tarihinde 25 takımın katılımıyla Yakup Kılıç Spor Salonu'nda start alan ve yaklaşık 2,5 aydır devam eden masa tenisi turnuvası pazar günü oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda ilk 16 sırada yer alan takımlar kendi aralarında çift eleme usulüne göre karşı karşıya gelecekler.

30 Ocak Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan müsabakalar saat 20.00’de sona erecek. Ardından ödül töreni düzenlenecek.

İlk 3 sırada yer alacak olan takımlar ile turnuvada mücadele eden diğer tüm takımlara Elazığ Belediyesi tarafından çeşitli ödüller takdim edilecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “BU TURNUVAYI ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA DEVAM ETTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Elazığ Belediyesi’nin sporun her alanında yer almaya devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Eğitimden kültüre, sanattan spora bir çok alanda aziz şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Sportif alanda futbol, basketbol, voleybol, boks, masa tenisi ve yüzme gibi birçok spor branşında aktif olarak yer almaktayız. Elazığ Belediyesi olarak geride bıraktığımız yıl içerisinde masa tenisi takımlarımızı da faal hale getirerek ulusal liglerde mücadele etmekteyiz. Bu doğrultuda kurum ve kuruluşlar arasındaki dayanışmanın gelişmesine katkı sunmak ve her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla Belediyemiz tarafından organize edilen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’nın sonuna geldik. Sporseverler tarafından yoğun ilgi gören ve seyir zevki yüksek karşılaşmalara sahne olan turnuvamız pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla birlikte sona erecek. Turnuvamıza katılım gösteren tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz bu turnuvada da gördük ki masa tenisi sporunu her yaştan bay ve bayan sporcular rahatlıkla  yapabilmektedir. Ayrıca uzun yıllar sonra Belediyemiz tarafından tekrar organize edilen bu turnuvayı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

ETİKETLER : # elazığ belediyesi # Masa Tenisi Turnuvası
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye