TÜM İŞÇİ EMEKLİLERİ DUL VE YETİMLER DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULUNDAN MÜJDE :


Bu haber 2015-10-04 21:30:48 eklenmiş ve 776 kez görüntülenmiştir.

Değerli emekli kardeşlerim tüm işçi emeklileri dul ve yetimleri derneği Elazığ şube başkanı olarak her zaman emeklilerimizin hak ve menfaatlerini gözetmek ve savunmakla beraber emeklilerimize ne gibi fayda sağlayabilecek çalışma yapabiliriz haklarını korumakla beraber arz ve taleplerini de ilgili makamlalar ileterek emekli kardeşlerimize destek olmaktayız.

Hükümetimizin TOKİ konusunda ve Kentsel dönüşüm yasasındaki kararlığını bildiğimiz için birçok konuda olduğu gibi dernek yönetimi olarak almış olduğumuz kararla emeklilerimize konut yapılması konusunda güzel bir çalışma başlattık. Neden sendikalar TOKİ talep ediyorlar da dernekler neden TOKİ talebinde bulunmasın. Bu düşüncelerimizle 23 dönem Milletvekillerimizden Sayın Zülfü DEMİRBAĞ ve Sayın Faruk SEPTİOĞLU ile yapmış olduğumuz görüşmede bizlere destek ve projenin takipçisi olacağını söylemeleri ve destekleriyle 02.07.2012 tarihinde ve2012/34 sayılı yazımızla emeklilerimizin 505 konut talebimizi TOKİ idaresi başkanlığına resmen müracaatımızı yaptık. Sayın Zülfü DEMİRBAĞ ve Sayın Faruk SEPTİOĞLU na Tüm işçi emeklileri dul ve yetimler derneği yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

‘’Şunun da altını çizerek ve özelikle belirtmek isterim ki dernekler TOKİ nin yapacağı konut arsalarını satın alamazlar’’. Arsaların belirlenmesi ve alınmasında öncelikle Elazığ Valiliği, Toki, Belediye, İl Tarım Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü bu dört kurumun görüş ve onayı alındıktan sonra TOKİ satın alır.

Geçen süre içerisinde TOKİ idaresiyle Elazığ Valiliğinin 10.04.2015 tarihli onay yazısıyla arsa işlemlerinin onayı hız kazandı. Bu meyanda yine 23. Dönem Milletvekilimiz Sayın Şermin BALIK hanım efendi beni TOKİ Daire başkanı Sayın Mehmet Ergün TURAN beyle Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır programı esnasında telefonla tanıştırıp görüştürdü. Dernek başkanı olarak Emeklilerin TOKİ talepleri ve

yazışmalar hakkında kendilerine bilgi sunduktan sonra Sayın TOKİ Daire başkanım M. Ergün TURAN bey’inde direktifleriyle çalışmalar hız kazandı. Sayın Şermin BALIK hanıma ve TOKİ daire başkanıma derneğimiz ve emeklilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

7 Haziran 2015 genel seçimlerine çok az bir süre kala 24.Dönem Milletvekilimiz Sayın Metin BULUT Bey emeklilerin TOKİ taleplerine sahip çıkarak ilgili kurumlarla bir dizi görüşmeler yaptı. Sayın Metin BULUT Bey TOKİ Daire başkan yardımcısı Sayın Sami ER beyi telefonla arayarak Tüm işçi emeklileri derneği Elazığ şube başkanı Mehmet KAYABAŞ olarak bana randevu aldı. Dernek başkanı olarak TOKİ daire başkan yardımcısı Sayın Sami ER beyle makamında görüşmemiz çok olumlu ve verimli geçti. Sayın Metin beyin emeklilere göstermiş olduğu ilgi alakalarından ve bu çalışmalarından dolayı Tüm işçi emeklileri dul ve yetimler derneği yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

02.10 2015 tarihili Elazığ valiliğimizin derneğimize yapmış oldukları tebligatla 505 konut talebimizin onaylandığı bildirilmiş olup bu gelişmelerden başta Elazığ Valiliğine ile emeği geçen ve bundan sonraki aşamalarda emeği geçecek olan isimlerini saymadığımız herkese Tüm işçi emeklileri dul ve yetimler derneği Elazığ şubesi yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız. 

MEHMET KAYABAŞ

TÜM İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ

ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANI

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye