Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

F.Ü. İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI…

Türkiye Radyo Televizyon Kurumunca, üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamında yapacakları çalışmalara katkıda bulunmak ve onları teşvik etmek amacıyla düzenlenen "TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması"nın ödülleri sahiplerini buldu.

Radyo Yayıncılığı", "Televizyon Yayıncılığı", "Sesli Görüntülü Haber Yayıncılığı" ve "Yeni Medya Yayıncılığı" ana kategorilerinde bu yıl 35 üniversiteden 351 öğrencinin 211 eserle katıldığı yarışmada, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Üstün Üstündağ ve Zeynep Parmaksız Televizyon haber programı kategorisinde, Fırat Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim elemanı Rüçhan Keçeci'nin eserlerini konu edilen belgesel program çalışmasıyla 3. lük ödülü kazandılar.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, alınan başarıdan dolayı öğrencileri yürekten kutladığını belirterek, “Öncelikle bu başarıyı elde ederek hem kendi hayatınızda önemli bir deneyim kazandığınız hem de üniversitemizin adını ulusal alanda duyurduğunuz için siz öğrenci arkadaşlarımızı ve danışman hocalarımızı tebrik ediyorum. Okuduğunuz, öğrenim gördüğünüz alanla ilgili göstermiş olduğunuz hassasiyet ve gayretiniz için sizleri kutluyorum” dedi.

Günün Diğer Haberleri