Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

Elazığ Kampüs Cezaevinde Eğitim

Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumumuz ve Kallkınma Bakanlığı- Fırat Kalkınma ajansı iş birliği ile hazırlanan Kamuda Etkili İletişim Projesi Kapsamında kampüs Cezaevi personeline yönelik kamuda etkili iletişim eğitimi gerçekleştirildi.

 

Uzman iletişimci Hülya DİNÇEL tarafında verilen 5 günlük eğitimde 150 personele etlili iletişim, drama, motivasyon ve diksiyon eğitimleri verildi. Eğitim kapsamında Uzman İletişimci Hülya DİNÇEL; Cezaevinde yaşanan sorunlar, başetme yöntemleri, sorun çözme becerileri, motive olma yolları, etkili iletişim becerileri, beden dili konuları üzerinde durarak bu konuları gerçek hayatın içinden alınan örnek vakalar ve drama yöntemi kullanarak personelimize farkındalık,empati, etkili iletişim ve sorunlarla mücadelede yeni çözüm yolları bulmaları konusunda katkı sağladı.

 

Yapılan eğitime Kurum Müdürü Kerim ÇİFTLİKLİOĞLU ve Açık CİK personeli, R Tipi Kapalı CİK personeli, E Tipi Kapalı CİK Kurum Müdürü Raif CORA ve kurum personeli katılım sağladı. Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika verilirken Proje Koordinatörü Kurum Psikoloğumuz İrem AYDIN, Eğitmen Hülya DİNÇEL’e katkılarından dolayı plaket takdim etti. 

Günün Diğer Haberleri