Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

ÇOBAN PROFESÖR ÜNVANI İLE HİZMETLERİNE DEVAM EDECEK

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Doç. Dr. Bilal Çoban, 13 Ocak 2015 tarihi itibarı ile Profesörlük Unvanı alarak, akademik yükselişini taçlandırdı. 

HALKIMIZIN HER DAİM EMRİNDE OLACAĞIZ …

Çoban akademik kadrosu ile ilgili yaptığı teşekkür açıklamasında, “Allah’a şükürler olsun ki, akademik hayatımızı, Profesörlük payesi İle taçlandırmayı bize nasip etti. Tabi bu zorlu yolun sonunda, Teşekkür etmem gereken kişi ve kuruluşlar var.

Profesör olana kadar; yokluğuma katlanarak ve ders çalışmama bir kenarda oturup susarak destek olan, eşim ve çocuklarıma, yüksek lisans, doktora, yardımcı doçentlik, doçentlik ve profesörlük süreçlerinde, ders veren, bilgisini paylaşan, akademik bir duruşa sahip olmamız için gayret sarfeden, danışmanlarım Prof. Dr. Eyüp İSBİR ve Prof. Dr. Azmi YETİM İle birlikte, Fırat Üniversitesi ve Gazi Üniversitesindeki bütün değerli hocalarıma, dersler, bilimsel yayınlar ve kitap yazım süreçlerinde hep yanımda olan Fırat Üniversitesinin ve Gazi Üniversitesinin Akademik ve idari personeli arkadaşlarıma,şimdi başarılı birer Doçent olan ama ileride parlak birer Profesör olacaklarına inandığım asistanlarıma, kadro talebimizi beklemeksizin, her dönemde özlük haklarımızı gözeten ve kollayan bütün Rektörlerimize ve Rektör yardımcılarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu kavramına yeni bir soluk getiren ve her dönemde yanımda hissettiğim Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi üye ve çalışanlarına, akademik çalışmalarımızı sunmamıza ve şehir menfaatlerine kullanmamıza zemin hazırlayan, Elazığ Basın ve Medya Kuruluşlarına ve değerli basınımızın güzide emekçilerine, özellikle de, resmî açıklama yapmadan atandığım haberini alıp, bizden daha çok sevinerek, mutluluklarını sosyal medya paylaşımları, telefon ve mesaj İle bildiren veya bildiremeyen bütün hemşerilerime, yürekten, içten ve gönülden çokça teşekkür ediyorum. Ankara dönüşüm sonrası 18 ve 19 Ocak Çarşamba ve Perşembe günü, bütün dostlarımızı, Fakültede çay içmeye bekliyorum.

Sorumluluk ve yükümüzün arttığını biliyorum. Gerek bir akademisyen olarak gerekse Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı olarak bundan sonraki süreç içerisinde de, ilimizin sorun ve beklentilerini ilgili makamlara taşıma ve tüm halkımızın hak etmiş oldukları standartları yüksek bir yaşam kalitesini yakalamaları noktasında gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Bizim için en büyük unvan halkımızın ‘Allah razı olsun Hocam’ demesidir.

Bu düşüncelerle 15 Ocak Pazartesi günü saat: 19.30’da İlimiz ve ülkemiz için yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları değerlendireceğimiz Bengü Türk TV’de yayınlanan ‘Söz Konusu’ programı tüm halkımızın takip etmesi dileklerimle, en derin saygılarımı sunarım” dedi.

Günün Diğer Haberleri