Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

ARSLAN: 32. HİZMET DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN

42 Meclis Üyesinden mazeret bildirerek seçimlere katılamayan 4 meclis üyesi dışında 38 Meclis Üyesinin katıldığı seçimlerde tüm Meclis Üyelerinin oyu ile Başkanlığa seçilen Asilhan Arslan, yeni dönemde hedeflerinin Elazığ’a hizmet olduğunu belirterek, “1 Nisan öncesi iki ayrı liste ile yarıştığımız arkadaşlarımızla bugün aynı çatı altında Elazığ’a hizmet için buradayız” dedi.

Arslan konuşmasında, “1 Nisan 2018 Pazar Günü Odamız 14 Meslek Grubu seçimlerini camiamıza yakışır bir olgunlukta gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bugün de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunumuz gereğince Merkez Seçim Kurulu gözetiminde Organ seçimlerimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bugünkü seçimlerimizde 14 Meslek Grubundan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine seçilmiş olan 42 arkadaşımız, Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Üst Kurul Delegeleri, Disiplin Kurulu, Meclis Başkanı ve Meclis Başkanlık Divanını seçmişlerdir. Bugünkü seçimlerimizle 2018-2022 dönemini kapsayacak olan Elazığ TSO Yönetim Organları şekillenmiştir.

1 Nisan Pazar günü yapılan seçimler sonrasında ifade ettiğim gibi, bugün artık ilimiz ve camiamız için birlik ve beraberlik günüdür. 1920 yılında kurulmuş olan ve bugüne kadar 31 dönem seçim geçiren Odamızda bugün yeni bir dönem başlamıştır. Bugüne kadar hizmet vermiş olan tüm yönetimlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyor, Hakkın rahmetine kavuşmuş olanları ise rahmetle anıyorum. Hedefimiz ve önceliğimiz, Elazığ ekonomi ve sanayisini bir adım ileri taşıyarak Odamızın tarihi süreç içerisindeki üstlenmiş olduğu misyonuna katkı sağlamak ve yüzünü geleceğe dönerek şehrin ufkunu açacak hizmetler gerçekleştirmektir.

Bu düşüncelerle; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın seçilen tüm yönetim organlarına yeni dönemde başarılar diliyorum. Seçimlere yoğun ilgi göstererek tarihi bir katılım sağlayan tüm üyelerimize de en kalbi duygularımla teşekkürlerimi arz ediyor, tüm halkımıza en derin saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından Elazığ TSO 32. Dönem ilk Meclis Toplantısı yapıldı. En yaşlı üye sıfatıyla Ali Şekerlisoy başkanlığında toplanan Elazığ TSO Meclisi gündem maddeleri doğrultusunda Meclis Başkanı ve Başkan Yardımcıları ile Katip Üye seçimleri yapıldı.

 

Gündem maddeleri doğrultusunda ‘Meclisin Görev ve Sorumlulukları’ hakkında Genel Sekreter Mehmet Karabulut’un bilgi vermesinin ardından, Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Yaşar Meclis Üyelerine teşekkür ederek, “Çok değerli Meclis Üyesi arkadaşlarım ve değerli Başkanım bugün bana bu görevi layık görmeniz nedeniyle öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün itibarı ile Odamız seçimleri artık geride kalmıştır. Bugünden itibaren ilimize ve camiamıza hizmet dönemi başlamıştır. Bu meclisin çok değerli hizmetler yapacağından şüphem yoktur. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Günün Diğer Haberleri