Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

BEŞİR DERNEĞİ ELAZIĞ İL TEMSİLCİLİĞİ

Beşir Derneği Elazığ İl Temsilciliği, 15 Temmuz Destanı’nın 2. yıldönümünde Türkiye’nin dört bir yanında meydanlarda nöbet tutan vatanperver milletimizin yanındaydı.

15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini, aziz milletimiz canı ve kanı pahasına bertaraf etti. Beşir Derneği de o geceki hain kalkışmada ve ardından tutulan nöbetlerde olduğu gibi, bu yıl 15 Temmuz Şehit ve Gaziler Günü’nde Elazığ’da olduğu gibi yine Türkiye’nin 81 ilinde meydanlarda vatansever, fedakâr ve cefakâr milletimizle beraber nöbet tuttu ve ikramlarda bulundu.

Elazığ 15 Temmuz Demokrasi Meydanında ikramlarda bulunan Beşir Derneği Elazığ İl Temsilcisi Burhanettin Aslan; Derneğimiz her zaman devletinin, milletinin ve milli iradenin yanında olduğunu göstermiştir dedi. Beşir gönüllüleri vatanı için gece geç saatlere kadar nöbet tutan vatandaşlarımıza içecek ikramı gerçekleştirdi. Türkiye'nin her yerinde çalışmalarını sürdürerek gönülleri fetheden Beşir Derneği, 15 Temmuz'u unutmadı, unutturmadı. Derneğimiz, 15 Temmuz 2016 gecesinin karanlığını Allah'ın yardımıyla aydınlığa çeviren milli iradenin tarafında durarak meydanlarda “Biriz beraberiz” mesajı verdi.

Günün Diğer Haberleri