Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

PROF. DR. KUTBEDDİN DEMİRDAĞ'DAN BAYRAMLAŞMA

Fırat Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez de düzenlenen bayramlaşma törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar, Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı ile Üniversitesinin akademik ve idari personeli katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı dolayısıyla Akademik ve İdari personel ile bayramlaştıklarını belirterek, “Uzun bir tatil dönemi olması ve birçok akademik ve idari personelin tatilde olması nedeniyle bu yıl ki bayramlaşma törenini tatil bitiminin ilk günü olan bugün gerçekleştirdik. Bu vesile ile tekrardan tüm akademik ve idari personelimizin, halkımızın ve islam aleminin geçmiş bayramlarını kutluyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ son olarak, ülkemize karşı içten ve dıştan yürütülen çeşitli senaryolar ve ekonomik savaşlara karşı bu bayramlar vesilesiyle dirliğimizi ve birliğimizi pekiştirerek güzel günlere hep birlikte ulaşacağımızın altını çizdi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar ve Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı daha sonra törene katılan akademik ve idari personelle tokalaşarak bayramlarını kutladılar.

Günün Diğer Haberleri