Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Fırat Üniversitesi Bilgisayar, Yazılım ve Elektrik Elektronik Mühendislikleri 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak, Hava Harp Okuluna geçişleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Malatya 7. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Selim Karsavuranoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Haslil Hasar, Üniversite yöneticileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda, Malatya 7. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Selim Karsavuranoğlu ile Binbaşı Serkan Karal tarafından programa katılan Mühendislik Fakültesi 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yapmaları gerekenler hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

 

TUĞGENERAL SELİM KARSAVURANOĞLU REKTÖR PROF. DR. KUTBEDDİN DEMİRDAĞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Fırat Üniversitesindeki programa katılmak üzere Elazığ’a gelen Malatya 7. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Selim Karsavuranoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret anısına Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Tuğgeneral Selim Karsavuranoğlu’na hediye takdim ederken, ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Hasar ile Prof. Dr. Mehmet Cebeci’de hazır bulundu

Günün Diğer Haberleri