BİREVİM KULÜP BAŞKANI ALPAY, FB BAŞKANI ALİ KOÇ İLE BİR ARAYA GELDİ

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’u ziyaret etti.Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay,Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi.
Bu haber 2020-09-22 13:52:25 eklenmiş ve 3953 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen ziyarette FB Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, FB Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da hazır bulundu. Başkan Alpay, Ali Koç ile istişareler gerçekleştirdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette FB Başkanı Koç, Elazığ basketbolundan övgü ile söz etti.

“ELAZIĞ BASKETBOLU İYİ BİR YERE GELDİ”

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ile de görüntülü görüşme yapan Ali Koç: “Öncelikle bu yıl Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı seçilen Mustafa Alpay’a, yönetimine ve sporculara başarılar diliyorum. Elazığ basketbolu son dönemde iyi bir yere geldi. Yeni dönemde daha başarılı olacaklarını düşünüyorum.Biz, Fenerbahçe olarak kadın basketbolunu destekliyoruz. Anadolu’dan güçlü takımların ve sporcuların çıkacağına inanıyorum. Ziyaretlerinden ötürü Sn. Mustafa Alpay’a teşekkür ediyorum”dedi.

“FENERBAHÇE’DEN DESTEK SÖZÜ ALDIK”

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay: “Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç’u ziyaret ettik. Kendisine ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ediyorum. Ali Koç başkanımıza ve Metin Sipahioğlu’na Kadınlar Basketbol Ligi Türkiye Kupası Finallerinin Elazığ’da oynanması için destek istedim. Kendileri bu yıl kupa finallerinin Elazığ’da oynanması için desteklerini ifade ettiler”diye konuştu.

Ziyaret sonrası Başkan Alpay, FB Başkanı Ali Koç’a adının yazdığı forma hediye etti. Koç ise Alpay’a adının yazılı olduğu FB forması hediye etti.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye