MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu TKDK Oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ Geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının yeni dönem de ilk konuğu Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz bey oldu. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ üyelerine Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) destek ve hibeleri hakkında bilgi verildi.
Bu haber 2021-04-07 15:53:06 eklenmiş ve 614 kez görüntülenmiştir.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Gürkan; İlimizde yatırımların canlanması ve girişimciliğin desteklenmesi anlamında TKDK büyük öneme sahiptir. Öncelikle bu bilgilendirme toplantısı için bizlere zaman ayırdıkları için İl Koordinatörümüz Sertaç Yılmaz Beye teşekkür ediyorum dedi.

TKDK destekleri il ekonomisinin kalkınması adına büyük önem taşıdığına vurgu yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, MÜSİAD olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından sağlanan destekleri çok önemsiyoruz ve üyelerimiz arasında da bu desteklerden faydalanıp ilimize yeni yatırımlar yapıp ve istihdamı arttıran pek çok üyemiz bulunmakta. TKDK’nın İlimizde Tarımsal ve kırsal alanda vermiş olduğu destekler, ilimiz ekonomisini ve istihdamını canlandırılmasına olan katkısı oldukça önemlidir.

TKDK’nın Faaliyete geçtiği günden bugüne sunulan Projelerde ve alınan desteklerde ilimizin bugüne kadar en fazla destek alan iller arasında yer alması ve bu projelerin problemsiz olarak faaliyetlerine devam etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.

Bu Başarıyı yakalamada emeği geçen TKDK İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Bey ve ekibini kutluyor, Başarılarının devamını diliyoruz dedi.

TKDK Elazığ İl Koordinatörü Yılmaz, bizleri konuk olarak davet eden Sayın MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve MÜSİAD üyelerine teşekkürlerini belirterek, Tekin Gürkan Başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. MÜSİAD Elazığ her dönemde olduğu gibi bu gün de bizleri bu sıcak dost meclisi ortamında konuk alarak kurumumuzdaki yeni gelişmelerden, desteklenecek olan faaliyetler hakkındaki bilgilendirmeleri birinci ağızdan üyelerine aktarmada gerçekten önemli bir görev üstlenmektedir. Bu sebeplerden dolayı Elazığ da Ekonomik faaliyet gösteren STK’lar içerisinde TKDK Desteklerinden en çok faydalanan ve projeleri hayata geçirme ve yatırıma

dönüştürme noktasında oldukça başarılı olan bir Ekonomik Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirtti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun yapısı, faaliyetleri, IPARD I, IPARD II başvuruları, İlimize kazandırdığı yatırımlar, genel değerlendirmelerden bahseden Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz; Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak onuncu başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunduklarını ifade ederek, Başvuru koşulları, gerekli belgeler, sözleşmenin gereklilikleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Toplantı sonrasında MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan tarafından TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz Beye MÜSİAD Elazığ’a vermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdiminde bulundu.

ETİKETLER : # müsiad elazığ # tekin gürkan # sertaç yılmaz # tkdk elazığ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye