KANTİNCİ ESNAFI ZORDA

Elazığ Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Ahmet GÜLHAN kantinci esnafının sorunlarını değindi.
Bu haber 2021-05-17 16:50:45 eklenmiş ve 784 kez görüntülenmiştir.

  Elazığ Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği  Başkanı Ahmet GÜLHAN İş yerlerini açan esnafımız umut  içerisinde ama  çıkan kanunla yapılandırdıkları vergi ssk borçlarının ilk taksitini bile ödeyemeyip yapılandırması bozulan birçok esnafımız mevcut ve devletimizden bir umut ile tekrar bir süre oluşturulması beklentisi içerisindeler.

  Ayrıca bunların yanında tekrar kapanma ile ednaf iyice dara girdi. Bu zorlu süreç içerisinde esnafa yönelik yapılan kredi vb durumların bir çoğundan ödeme düzeni zarar gören esnafımız olumsuz kredi puanları yüzünden bankalardan kredi de alamamakla birlikte sağlanan mikro işletmeleri kapsayan kredi ise 1 yılı aşkın süredir kapalı olan esnafımızın faydalana bilmesi için yakınından bile geçmemiş adeta  açık olan esnafı desteklemek adına düzenlenmiş bir kredi durumu oluşturmuştur. Bu durum ile kantinci esnafı hepden bir çıkmazın içine girmiştir  İş olmamasına karşın vergi bağkur pirimleride devam etmekte ve borçlar bir kartopu etkisi ile büyüyerek devam etmektedir. Son çıkan ekonomi reform paketinden kantinci esnafının işine yarayacak tek bir maddenin çıkmaması da ayrıca esnafı  üzmüş ve küstürmüştür. Kantinci esnafımızın % 100 e yakın kısmı gerçek usul vergiye tabi  ve yazarkasa kullanmaktadır, reform paketinin  basit usülü kapsaması’ nın yanında gerçek usul vergiye tabi olan bizlere de en azından ciddi çözüm oluşturacak bir beklentinin içerisinde olup da bir şey yapılmaması can sıkıcı olmuştur. 

  Başkan GÜLHAN sözlerine şöyle son verdi bizler her zaman devletimizin yanında olduk devletimizi de bu zor günlerde ciddi destekler ile yanımızda görmek bizleri daha çok mutlu edecektir dedi.

ETİKETLER : #Elazığ Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği #Ahmet GÜLHAN #Pandemi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye